Sportingbet Букмейкърът Спортингбет е едно от най-големите дружества на пазара на спортни залагания. По време на своето няколко годишно съществуване то изкупува много малки фирми, които след това успешно включва в своята структура.

Sportingbet възниква през 1998 година и оттогава дружеството се разраства и непрекъснато печели нови клиенти, преди всичко с отличните бонуси, които букмейкърът предоставя. Например на новорегистрираните играчи Спортингбет предоставя бонус достигащ до 100 евро. Този бонус действа така, че ако играчът при първото си залагане загуби, Sportingbet.com връща сумата на депозита му на стойност до 100 евро. More info

Този букмейкър печели клиентите благодарение на много високи курсове и широк кръг от събития, на които можете да залагате. Много бързо се извършва и изплащането на печалби на сметката на играча, като за мачовете в НХЛ печелившият залагащ получава парите си веднага след края на редовното време на мача.

Следващо предимство и почти стандарт е това, че Спортингбет е в крак с времето и се стреми да предоставя на своите клиенти възможно най-голяма удобство. За това е предназначено и мобилното приложение Sportingbet, което могат да инсталират ползватели на операционни системи Android, iOS,  Windows Phone betting.

Друга нова функция от неотдавна е възможността за незабавно изкупуване на разигран билет, т.е. кешаут. Както вече бе споменато, това е един от най-големите букмейкъри, така че възможността за залагания без такси се тук се приема по-скоро за даденост. Освен това в Спортингбет играчът може да избере с какви формати курсове да работи. Дали с класически (1,50), дробни (½) или с американски курс (-200).

Друго голямо предимство е възможността за залози на живо. В допълнение към безброй спортове, на която можете да заложите, Sportingbet Brasil може да се похвали и с функцията за бързи залози, която позволява на играчите да заложат бързо с едно кликване на избран мач или събитие. За правилно залагане на живо, разбира се помага и живото предаване на мачове, и в това отношение Спортингбет е на високо ниво.

Тук можете да видите предавания на живо от баскетболни мачове, тенис срещи или конни надбягвания, на които също е възможно да се залага. За изпращане на депозити на сметка на играч ще Ви бъде достатъчен интернет портфейл, препоръчваме Skrill или Neteller, и парите ще пристигнат в рамките на един ден. Минималният депозит е 10 евро, което важи и при изтегляне, където минималният лимит е отново 10 евро, трансакцията обаче може да продължи от един до три дни.

Въпреки че един играч може да спечели от един залог максимално 250 000 евро, което е например в сравнение с Betfair четири пъти по-малко, Спортингбет привлича всяка година няколко хиляди нови играчи, наред с друго и с ненадмината програма за лоялност и бонус програма. Това се признава и от почти всички играчи имащи сметка в Спортингбет, тъй като освен пари е възможно да се спечелят и много награди.
В заключение може да се каже, че Sportingbet стабилно дружество за залагания, което предлага на клиентите си широка гама събития, на които може да се залага. В същото време предлага високи курсове и прегледна оферта, а не на последно място обширна програма за лоялност. Встъпителният бонус, стигащ до 100 евро е вече само черешката на една много вкусна торта.

Защо да залагаме в Sportingbet.com?

• Бонус за новодошли играчи
• Сайтът на букмейкър е изцяло на български език, включително поддръжката на клиенти
• Широка оферта от курсове, включително залози на живо (възможност за залагане – връщане на парите, ако мач на НХЛ не се реши в редовното време)
• Предаване на живо по канала Unibet
• Мобилни залагания достъпни за всички мобилни платформи
• Спортингбет приложение за iPhone и iPad на разположение за изтегляне
• Широк спектър от бонуси
• Депозити и тегления са безплатни
• На разположение е функция кешаут (изкупуване на залог преди негово затваряне)

Sportingbet partners:

Sportingbet Chile – www.es-sportbet.com