ADO Den Haag – NEC Nijmegen

Den Haag Ниймеген може да е тази година Ередивизи сравнително доволен, те са в средата на таблицата, далеч от позициите на изпадащите и допълнително се борят дори да се класира за Европейската купа. Малко по-добре е новобранец на НЕК, която опустошена до четиридесет точки, и той притежава солидна осмо място в шампионата. Вътрешен селекция спечели шест точки по-малко и е десета, а сега има добри шансове да изтеглите нещо от преднината на съперника си в неделя.

Местна наскоро представени уважаван изпълнение. След две загуби 0: 2 ПСВ Цволе и е в състояние да изненада Твенте у дома и го победи с 2: 1, последната роза през втората половина на мъртвите в таванско пета Утрехт и в крайна сметка компилиран равенство 2: 2-ри Ниймеген в последните седем изяви може да победи Хераклес само след резултат 1: 0, в противен случай при тебешир до три начина вратовръзка и три загуби.

Последно се появи в отлична светлина, за да кацне на Аякс навиване на разстояние изненадващ резултат след точка 2: 2-ри “Въпреки че сме в един мач два пъти губи, и срещу такава единица, и двамата намери сили да се сравни, и че може много оценявам. Нашите изпълнения са в няколко мача добрите с Твърдо съм убеден, че в мача с Аякс ние може да се движи с една степен по-висока. в Den Haau очакваме Катерачът, където победителят ще се реши от малките неща “, каза треньорът на NEC Ърнест Faber.

Той има медицински разположение на целия отбор, докато вътрешното стратег Henk Fraser да отида без двама болни мъже. Wormgoor все още се възстановява след коляното сухожилие хирургия, на поляната не изглежда или Gehrt поради проблем със задно бедрения мускул на. Den Haag има своите противници, които откликват, през есента на борбата между факт, претърпени от нейната почва високо поражение 1: 4, което със сигурност иска да изкупи пред феновете на домакините.

“В тази игра ние изгоряла в самия край, такива прекъсвания понякога те просто идват. В тези времена, ние може да бъде доста спокойни, защото ние сме от позициите на изпадащите момента, но със сигурност ние нямаме сигурност. Ние играем у дома и ние трябва да Ниймеген победи преди паузата ще Триточков ни спечелят по-спокойна. тя няма да бъде лесен мач, победителят може да се реши с късмет “, каза мекият определянето devětačtyřicetiletý Фрейзър.