Ashes 2015: Натискът е на Австралия в ключова Трент Бридж Test

От следващия понеделник вечер, тя ще бъде или 3-1 в Англия и перспективата за мъртъв гума на Kia Овал, или 2-2 и императива обратно на Англия да направи надпреварата в това, което ще може да се разглежда като може би най-забележителната серия превратности на всички тях. Вие не можете да откъснете поглед това за момент.

Това са две страни, които са били, като се борят с кола на различни нива. Австралийският отбор бе избран с нищо повече в ума, отколкото на работа в ръка, упражнение в прагматичен избор, ако и обвинение срещу на следващото поколение на качеството batsmanship в тази страна. Това не е отбор, който ще играе заедно отново, след като серията е приключила.Но ако това се очаква, че ще бъде повече от един мач за Англия – “Не очаквам Англия да дойде близо, за да бъда честен”, е оценката на предварително турне Стив Смит – това не е отишло по план. Загубата на Райън Харис е удар тялото, въпреки че той е бил извън играта за значително време. Той може да не сте играли всички тестове, но присъствието му в Кардиф и Edgbaston и може би Нотингам можеше да са се оказали решаващи. Опитите да се укрепи вата с първа класа, ако не Тествайте опит също се оказа безполезно досега.Едно, освен ако изрично, Шейн Уотсън е бил изпускан, друг, Адам Voges виси от ноктите му, и в строго безпристрастно отношение, на axing на Брад Haddin, нещо като тотем в страната, беше правилно. Добави проблеми Кларк на различни нива, както и несъответствието на боулинг, и там е страничен по някакъв хаос.

Англия са далеч от такъв хаос, но тяхното несъответствие с всеки стандартен cricketing е почти комично, до такава степен, че нито една от страните в историята е имал такова хаотично последователност на успех, последван от провал с средно положение няма. Отчасти това може да се дължи на факта, скоростта, с която се играят мачовете изключва изтеглена мача.Но за разлика от своите австралийски колеги, националния отбор на Англия е един в етап на развитието, както по отношение на тези, които играе, както и начина, по който го правят. В никакъв случай не Тревър Бейлис или Пол Farbrace ще иска да потуши ентусиазма или общата нагласа, но във времето, процеса на обучение ще ги стигнем до етапа, в който те ще знаят кога да се придържаме и кога да се обърне. Какъвто и да е резултатът от серията, те са на път да се превърне в много добра страна, и този, който ще забавлява царски.

Доста как австралийците ще реагират на най-новото бедствие е трудно да се предскаже, предвид естеството от поредицата до момента.През 2009 г. имаше много очакване на Англия въдворяване на пепелта през четвъртото тест в Headingley, само за Австралия, за да спечели от ининг. Така че в това отношение, ние сме били тук и преди и си струва да не се получи твърде далеч напред от самия себе си. Но Австралия са били бити два пъти сега, втората загуба идва, след като са групирани във втората тест. Колко пъти на екип може да стане от платното?

След Edgbaston, разговорът е бил на Австралия направи още повече промени, с може би надежден огъване, Питър Siddle, заменяйки един от Джош Hazlewood или Мичъл Starc ; и, освен ако изрично средна ред – Шон Марш се споменава, но и Уотсън – да замени Voges.Има допълнително беседа на Кларк се спусне от порядъка на пет, въпреки че, ако някога щеше да има знак за движение за капак, че ще бъде това и би било в характера му да вземе тази опция.Шансовете са, че Voges, който най-малко направен тест на сто в дебюта в Карибско море и знае Трент Бридж от времето си с Нотингамшир, ще запази мястото си, и че единствената промяна би могла да бъде Siddle за Hazlewood, с убеждението, че Starc може със сигурност няма да получите никакъв по-лошо, че той е най-Edgbaston.Mark Ууд премина във форма и ще започне за Англия през четвъртото Ashes Тест Прочетете повече

Англия ще замени контузения Джими Андерсън с Марк Ууд и ако Австралия искате да се обличаш нараняване на Андерсън, като тяхна “Глен Макграт момент”, препратка към нараняване този велик бомбето преди втория тест през 2005 г., а след това те ще бъдат добре посъветвани да мисля отново.

Трент Бридж е на Андерсън щастливият лов и той хвърлена Англия за победа срещу Австралия за последен път там.Но Ууд е взел 15 вратички в три мача първокласни в земята, Стюарт Broad отговаряше Андерсън вратичка за вградена в последните три години и Стивън Фин бе искрящи в Edgbaston. Това е Алистър Кук отваряне партньор, който остава най-слабото звено. Но Адам Lyth вкара отличен сто срещу атака на Нова Зеландия да функционира по-добре, отколкото е този австралийски едно цяло и ясно носи нещо на енергия в рамките на страната.

Що се отнася до Cook, че би било добре, ако можеха него седна и да му каже, че от гледна точка на темпо, той най-добре ще олово от предната част, като вкара една торба писти в собственото си време, без значение какво някой друг се опитва да направи. Понякога има просто чувство, че той е бащата се опитва да диско танц.