Ashes 2015: След две години на болка, Cook затваря за обратно изкупуване на Трент Бридж

Кук е нараснал като лидер по това време и най-вероятно като човек също. Трябваше да се развива гъвкавост със своя капитанската лента, откъсване от консерватизъм и доверявайки играчите си да играят на пътя им. От мястото, където аз съм седнал, това се е случило през това лято. Дали това води до пепел победа е друго нещо, защото Австралия няма да се откаже урната без всемогъщия fight.Alastair Кук: Играчите Англия имат шанс да гравирам името си в историята на пепел Прочетете повече

В миналото Чувствала съм Кук е твърде предпазлива и е необходимо да се разработи безмилостен, агресивно жилка, който е видял в подножието твърдо поставя върху гърлото на противника, когато негова страна бяха на върха.Той има свободни духове в отбора си сега и не е изненадващо, техните резултати са непоследователни. Балансът в бъдеще за Cook е да знаеш кога да се изкорени вашия авторитет и кога да им даде по-свободен каишка.

В този тест, нито една от страните може да си позволи да мисли за крайния резултат. мъже готварски трябва да забравят, че са 2-1 и че две равенства ще възвърне пепелта. Те трябва да отидат в мача проповядване агресивна, позитивна нагласа и знам, че Австралия има друг избор, освен да отида за нея. Това ще представи възможности за гол писти и да вземат вратички срещу тях.

Агресивни крикет е говорил за много това лято, а понякога и тя не е напълно изяснен.От гледна точка на вата, то е за себе си все в състояние да играе положителна изстрел. Ако тя изведнъж не е включена, все още са в най-добра позиция, за да го защити. Опитвайки се на гърба, където да започнете с отбранителният подход и след това отидете в атака, когато шанс представя себе си, е много по Стивън Фин harder.England на: Писна ми да говоря за миналото, тъй като само бъдещи въпроси Прочети повече

Bowlers Майкъл Кларк показаха в Edgbaston, че те понякога търсят вратички и трябва да се притесняват от падане в този капан отново, защото ако батсмани Англия приемат този агресивен подход, тогава те ще ги накаже.Те трябва да бъдат дисциплинирани.

Австралия топ шест батсмани, които от докладите са изправени пред друг терен като този в Бирмингам, сега трябва да увеличат в тази серия. Те може да се говори всичко, което искат, но в края на деня, моето послание към тях, като индивиди и като група, е да джолан надолу и да си вършат работата.

Те трябва да се съсредоточи върху изграждане на партньорства. Направи го и пистите ще се появят на дъската. Това е само работата си и как те отидат за това е до тях.Дейвид Уорнър може да смачка, бам, вря, Крис Роджърс може да отиде по-зоркото маршрута, но да получите тези писти на дъската или пепелта ще изчезнат.

Кларк, на фона на спад в писти, е отговорил за въпроси, свързани с желанието му да продължи и през тест крикет в никакъв несигурни условия и посочи, че е работата му етика, като доказателство, че не е към своя край. В тази връзка, той не може да бъде поставено под въпрос – той прекарва часове в и дава 100% и аз за един аплодират this.Ashes 2015: Натискът е на Австралия в ключова Трент Бридж Test | Майк Selvey Прочетете повече

Аз не съм убеден, всеки играч там мога да кажа същото и така от гледна точка на неговата, че е доста добро място да бъде.Казвам нашите играчи в Йоркшир, за да се даде най-голям шанс да бъдат успешни и Кларк е със сигурност прави, че по време на подготовката на този изключително важен мач тест.

Дали той може да се обърне тенденцията остава да се види, на разбира се. възвръщаемост Му с бухалката са били предвидени в тази серия и бруталното факта – както казах по-рано през седмицата – е, че това ще бъде как той е осъден. Това е как се съди всеки играч на крикет.

Защо той не изпълнение на стандартите, той е поставил в блестяща кариера? Има гърба и прасците, които са го смущаваха в миналото, не толкова добър, колкото той твърди? Това го видях да играе от гънката и не стигна до топката?Само че той наистина не знае.

Бивши играчи като себе си ще изразят становища и това само ще си отиде, ако той осигурява. Кларк го има в него. Но тогава аз знаех много в началото на нашето време заедно да играе за Австралия, че е трудно гайка. Това беше в пресконференция, както това се случва, когато тя е поставена на него, че Марк Уо, голямата австралийска батсманът, бе отбелязан върху коментарите, че играта му е необходимо, за да “затегне”.

Clarke знаех т измъкне това разстояние. Той каза, че уважава мнението на бившия играч като Junior, но не знаеше какво има предвид под това и го кани да дойде в мрежите за да даде обяснение.Той ми каза, че много рано в кариерата си, че това е един човек, който стои си на земята; той мисли за играта си, той е включен и има повече от малко за него

Ако той не успее в тези следващите две Тестове той ще бъде под огромен натиск. – това е същността на професионалния спорт – но той има отдал най-голям шанс да изпълни и това е всичко, което може някога да поиска.