Athletic Bilbao – Atlético Madrid

Bilbao u tijeku protiv Atletico Madrid je prilično težak zadatak. Hoće Bet365 depozita li u tome moraju odmah riješiti dva hard-udaranje izostanaka, igrat će najbolji strijelac Aritz Aduriz niti veznjaka beñat etxebarria. Protivnik je još u vrlo dobroj formi u zadnjih sedam utakmica i osvojio samo šest puta polako dere u prva tri.

Zapravo, situacija je vrlo slična onoj prije četrnaestog kola kada se mjeri Athletic Club u baskijskom derbiju s Eibar. U to vrijeme također nedostajalo svoju španjolsku dragulj napada i to je nestalo, a Raúl García. Čak i tako, međutim, u tim je trener Ernest Valverdeho savjet i osvojio 3: 1. Čak i sada definitivno ne sastaviti oružje prerano.

Osim toga, pozitivna energija može privući zahvaljujući povratku branič Yeraye Álvarez. Prije tri tjedna, operiran za tumor rak testisa, treba napomenuti da je uspješan i njegovo stanje je toliko fino da je već trenira sa ekipom.


Ako je, međutim, pojavljuju se na terenu već u tekućoj borbi je prilično malo vjerojatno.

Jednadvacetiletý kinološki savez doživljava možda najteže trenutke u životu. Stvarno olakšanje što je sve ispalo način na svima, a prije svega je želio. “Stvarno mi je drago da Unibet zahtjevi klađenja je sve iza mene. Znao sam da sam imao veliku podršku, što cijenim puno. Sada se osjećam dobro”, poslao je poruku svim navijačima u priopćenju na internetskoj stranici kluba.

Iako Bilbao izravno doživjeli san početi novu godinu, kada je u Copa del Rey uspio srušiti Barcelonu na replay, ali njegov protivnik i izgubio finale kupa pala, au ligi dva puta za redom samo vezan, dok nevstřelilo jedini gol. A ipak Leganés i Alavés definitivno nije najbolje što se može ponuditi LaLiga.

Iako Atlético je daleko bolje hladiti na San Mamés Barria neće imati lak zadatak. Samo zato što dom ove godine od devet utakmica u njihovoj igri sada osvojio šest puta. Međutim, to nije bilo burna okruženje u prošlosti za goste više od jedan problem, oni su već osvojio četiri puta zaredom.

Sve u svemu, Los Colchoneros protivnik na to veoma uspješno, oni mogu pobijediti samo sedam od posljednjih osam međusobnih utakmica! Atletico prošle pobijedio u četvrtfinalu Copa del Rey u Eibar. “Mi ne ste se. Moramo se sada odmoriti, jer imamo važnu utakmicu protiv jedne od naših konkurenata”, rekao je bek Jose Gimenez.