Bet365 bonusz online

A Bet365 egy tíz éve tevékenykedő társaság által kínált futball- és sportfogadási weboldal, mely két brit barát Andrew Black és Edward Wray ötletének köszönhető. A Bet365 által az online fogadások terén elért újdonság két nagyon különböző világ, a pénzügyi és fogadási piacok összekapcsolása volt, lehetővé téve bárki számára, hogy téteket készítsen és eladja az ingyen fogadások esélyeket szabadon Egy profibb figurához, a könyvesboltéhoz.

Manapság a Betfairet Olaszországban is használják, mert az AAMS licenc megszerzésének köszönhetően (különösen a közszféra távoktatásának 15211 állami támogatása) most hazánkban törvényes.

Bónusz 20 € – Bet365 most!

Azok, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak a Bet365-hez, gyakran azért teszik ezt, mert bónuszok és üdvözlő promóciók vonzzák őket. Lássuk, hogy mit tartalmaznak, és hogy valóban lehetséges-e nehézségek nélkül hozzájutni.

A fogadási oldal az új belépők számára egyedülálló, vagy legalábbis meglehetősen ritka, üdvözlő ajánlatot tesz: ez az első tét teljes visszatérítése, ha elveszett.

Úgy néz ki, mint egy csoda, úgy tűnik, hogy lehetséges, hogy túlterheltek kockázat nélkül, de ez nem így van, mert vannak bizonyos feltételek és feltételek figyelni, és egy kis visszatérítendő felső határ valamivel csökkent összegű!

Először is, ez az első üdvözlő ajánlat kizárólag az új ügyfeleknek szól. Egyeseknek nyilvánvalónak tűnhet, de vannak olyan esetek is, akik már regisztráltak, és új fiókot próbálnak megnyitni, hogy kihasználják az üdvözlő promóciók előnyeit. Ez biztosan nem jó ötlet, mivel minden online fogadási oldal ellenőrizni fogja ezeket a csalásokat születéskor. Tilos egy második fiók megnyitása a korábbi fiók lezárása óta eltelt 15 nap elteltével, de ebben az esetben nem kaphat bónuszt vagy üdvözlő ajánlatot.

A Bet365 említett üdvözlő ajánlaton keresztül visszatérítendő maximális összeg a “Welcome Offer – Highest Amount” (maximális ajánlat) legfeljebb 10 €, ami gyakran akadályozza a fogadóknak.

Az első tét egyéb feltételei is vannak: a bónusz megnyerése érdekében valójában az első, amit a helyszínre való jelentkezéskor kell beírni, hogy beírja a promóciós oldal vagy bannerek kódját, amelyen keresztül a Bet365 megérkezett. Ezt követően a tétet a Betfair helyszínén a promóciós csapatban 1 × 2 végső eredménynek nevezett piacon kell elhelyezni. A tétnek egy előtti eseménynek kell lennie, és nem lehet élő vagy exxchange típusú.

Ne felejtsük el, hogy csak az első tétet érdemes figyelembe venni, amely 10 euró értéket ér el a promóciós és az üdvözlő bónuszért.

Ezután a Bet365 egy új üdvözlő promóciót kínál az új ügyfeleknek. Ez egy 50 eurós extra bónusz, amelyet be kell szerezni a regisztrációt követő első 30 napban. Ahhoz, hogy használni tudja, legalább 10 eurós fogadást kell tennie, és a minimális 1.50-es tétet kell elhelyeznie. Minden egyes 5 egyéni fogadásnál akár 10 € Bet365 bónuszt is kaphat. A fogadás nem érvényes.

Ezt követően megértheti, hogy valójában elengedhetetlen pénzösszeget kell eltöltenie az Extra Bonus megszerzéséhez. Valóban megéri? Ezt el kell döntenie.

Az üdvözlő bónuszok megszerzésének feltételei nem állnak meg itt, de a Bet365 világosan elmondja az Ön fogadási oldalát, így nem kell mindet elolvasnia.
Utolsó, de lényeges dolog, hogy legyen óvatos: a Moneybookers, a Skrill és a Neteller által letétbe helyezett személyek kategorikusan kizárásra kerülnek minden ilyen üdvözlő promócióban.

read more:  hu-bonusz.com/bet365