Campeones! празнува Neymar et al. Ювентус остана в сълзи

Барселона след четири години отново доминира в Европа

“сбъдната мечта”, заяви Луис Суарес, който се дуелират в 68-ата гол минута при 2:.. 1 решение

“Най-важната цел кариера “, заяви Иван Ракитич, автор на голката за откриване. И третият стрелец Неймар? Той извади фланелката си, обгърна челото си със знак на Исус. “Аз съм мечтал за тази игра от шест, седем години. Постигането на екипа е най-важно. И ако все още имам цел…”

Всичко е изпълнено. Страхотна вечер за него. За Xavi, който премина в последната минута и който има кариера, свързана с Барселона, той има друг голям трофей, преди да замине за Катар.За треньор Луис Енрике, който през първия сезон стигна до требъл: “Благодаря на всички, които вярваха в мен.”

Екип под негово ръководство спечели титлата в Испания и Купата и Шампионската лига в момента. Scream Campeon! Campeon! той седеше повече от всякога. Котелно Барселона се радват песнопения, знамена, шалове изгорени във въздуха.

Това Ювентус, на второ място след дванадесет години, останали в сълзи. Като ветеран Пирло, когато тръгна тъжно на пейката и успокои Pogba. Стоук Бонучи предпочиташе да скрие лицето си, както и вратарят Буфон. Сред натрошени приятели дойде в костюм Киелини, ключов отбранителна човек, но който не може да играе поради контузия.Приятели ходи наоколо, Буфон значително потупа по гърба.

легендите на СЪЛЗИ Андреа Пирло играе за Ювентус последния мач преди да замине за САЩ, беше губят финала на Шампионската лига с Барселона. Утешава съотборника си Pogba.

силно смазах ги в полето, където победиха финалистите похвалиха Европейския главен футбол Мишел Платини. Победителите се разхождаха весело. Не на последно място, Ксави играеше с ръката на капитана. Когато той пое блестяща чаша, сребърни конфети взрив, отекна химна на Шампионската лига и феновете овациите имат загреба децибела.

Всеки искаше да се докосне до чашата, всеки искаше да го прегърне. Нетърпеливият Неймар не се отдръпна, докато вървеше на подиума. И сега той отново искаше, това е ясно. Нападателят опита главата си на главата си.Тогава група снимка в “портата” за центъра на терена и шампионите за феновете.

Той и Лионел Меси се претеглят, а след това посветени син. Той не беше сам, а поколението на Герард Пике, треньор на Енрике отново. И да живеят до други традиции, Пике нарязани далеч от целта мрежа, играчите на треньора взривиха.

А ще продължи да празнуват.