Ciudat Tata meu

Три! Бях само три кликвания на мишката далеч от хакване на компютърната система, когато Bayfield високо …

Bum!

Стиснах спалнята ми. Какво беше това? Земетресение? Трета световна война?
Ударна вълна (или може би просто шок) Аз се разби в моя компютър стол. Аз почти се приземи на Fang, глух разобличи баща ми. Fang изсъска и се изплю.

Тогава аз миришеше на дим.

“Nnnnno!” Плаках. “Тата се взривени! Отново!”

Аз се втурнах да го спаси. Почти. За слушалки ми бяха все още свързан с моя стерео система, сграбчи левия му крак в хаоса на кабели под бюрото ми, и зъб извади другия крак с твърд опашки злополука. Завъртях през вратата ми в коридора, носейки ми стол, стерео и нещо, което прави лош инцидент, звън.

Търсих. А облак дим валцувани зигзаг коридор, обвит един неясен фигура. Франкенщайн … а опосум, клатушкайки се. “Ack, той се закашля и се почеса бода му.

Повече движение зад. Залитна навън … татко! Пелтек гранули на пяна пожарогасител, пушене вежди, но жив.
Дявол да го вземе! Защо беше баща ми да се притеснявате толкова много? Причиняване на тревога да бъде моя работа!

Малко по-луд, аз нека се откъснете голям оригване виетнамски ориз. Но баща ми не забеляза, дори когато се удари виновен ми затворена врата. Той просто разтърси и пушено в стаята като черно куче на калай покрив гореща очи бъг с широко отворени, брада половината обръсна косата на една страна с наведена глава, ръка, сочеща във всички посоки (за кръга на културата изглежда липсва, вероятно ). За щастие, когато той стане издухан така, баща ми нямаше да забележи, ако наемете стаята ми в един бездомен семейство (не е имал, но има бъдеще идея за правене на пари …).

Трябва да подчертая, че моят стар човек е нормално само няколко кенгура в падока липсващи мозъка му, от което искам да кажа, че е само частично един луд учен. Всъщност, това е знак, преминаване самотен баща и изобретател много умни измислени изобретения интелигентен, като тостер лазер (забранени във всеки щат), инвалидна количка Wallaby (нулеви продажби) и шоколадов вкус паста за зъби (бестселъра си досега). Там съм наследил от мозъка ми. (Има споменах, че съм гений?)

Въпреки това, за разлика от мен, баща ми също е малко странно. Особено … нормални неща. Например, той работи много странни часове и за прекалено дълго време, понякога носеше тениската му обратно (в момента) и, когато варени, е известно, че горят вода (което обяснява защо аз ям много виетнамски поемане -away) (което аз не ‘т наистина нищо против) (burrrp).

Ако мислите, че съм прекалено критичен към баща ми, добре, че трябва да бъде, защото аз не съм организирана. Това е доста трудно, тъй като гимназията, класиране във всеки тест наука и подготовка за борба с пубертета, без да се притеснявате, ако баща ми един удар да се измисли нова лупа пръдня през нощта. Той се нуждае, за да получите по-бързо кола и социален живот. (Ако се жени жа Транг от виетнамски ресторант на ъгъла, бихме могли да имат храна за вкъщи отстъпка всеки ден.)

Още по-смущаващо, твърде меко сърце баща. Всяка седмица се прибира у дома за дълго време, за да се разхожда с друг порутен, полумъртъв куче, котка, прилеп, galah, Possum, кенгуру или луд бездомен той изстъргва магистралата или възстановени по проводници. здрави животни са доста груби, да не говорим за тези пръска или токов удар.

Така че нашата къща е твърде жалко за мен да покани всички други приятели у дома (не мисля, че който и да е друг слух, че може да се чуе). Единственото хубаво нещо за баща ми е такъв мекушав е, че мога да се против почти винаги по моя начин (особено ако използвам око слуз-слуз или да го вини за моята липса на родител (но това е друга история (и не наистина негова вина (без скоба забавно?)))) …