Fastav Zlín – Bohemians Praha 1905

I de andre fredag předehrávce velkommen fotballspillere Fastav Zlin tiden syvende lag bord Bohemians 1905. Hans erfarne team i siste runde for Unibet første gang og falt mot kenguruer ønsker å gå tilbake på vinnersporet.

Den første nederlag kom på slutten Fastav 10.kole og tok seg av henne Teplice. Nord-Böhmen vant etter mål Potočného og Vaněčka 2: 0 og forårsaket ulykken Ševců til fjerde plass. Wards trener av panikk, men av nederlaget for alvorlig bekymret for det, hadde nederlaget kommer en gang, og kanskje nå spillerne vil falle tyngde øyeblikk av uovervinnelighet.

Nå hjemme og venter på Bohemians 1905, et lag som sist sesong var aldri tapt. “Vi har fått en ubehagelig motstander. De er veldig stallen, og vi må ta hensyn til deres samhold og combativeness. Men disse er egenskaper som pryder oss, så vi vil gå fast til seier,” sa Lukas Pazdera.

Nederlag i siste runde og erfarne kenguruer, som i det vakre spillet være nok til Mlada Boleslav. For Bohemians, det var bare den andre Unibet bonus nederlag i de siste seks rundene. Wards trener Miroslav Koubek fortsatt opptar mer enn en solid syvende posisjon. “Zlin tapte den siste kampen, vi har også mistet poeng. Det vil fra begge sider høyt ønske om mangler elementer for å fange opp. Den store fordelen vil Zlin hjemmemiljø der han gjør. Min motstander vil gå for henne å komme tilbake på en vellykket notat, men det vi også “snakket om rival trener Miroslav Koubek.

Som allerede nevnt, forrige sesongs Wallabies mislyktes i noe tilfelle Zlín nederlag. På den annen side, i Zlin var de i stand til å trekke et lignende resultat vil gjerne ta tid også.

På siden av Zlin vil møte bare skade Živulič, mens Bohemians affære er mye større. Cizek, Hubínek og Linhart er Jirasek skader og Unibet norge mangler spillet på grunn av straff.