FC Twente – AZ Alkmaar

И двата съперника в неделя да има най-малко отлична форма и сега играят заедно дългоочакваното борят помежду си. Начало Твенте с опит разклаща есен и само се бори, за да спаси, но сега той скочи на дванадесетия място с тридесет и четири точки и скочи в горната половина на таблицата със сигурност не е реалистично. AZ противоречие, се бори за пряко участие в Европейската лига и включват го на четвърто място с четиридесет и шест точки зад само полувремето трета Фейенорд.

Домакините изненадващо загуби почва Den Haag 1: 2, успя рано в Ередивизи спечели пет пъти, докато надигра например, Утрехт и Грьонинген. Преди посрещнати в ковчега Stadion Цволе конкурентен и в крайна сметка да победи 2: 1-ви Гостите наскоро усвоили само полуфиналите Националната купа да се приземи на Фейенорд, които загубиха с 1: 3, точно преди претърпя тежка загуба 1: 4 във втория земята на Аякс.

Wards на треньора Джон ван ден Бром в предишните две двубои neinkasovali, след като спечели с 2: 0 у дома в Tilburg изкачи на собствен щанд в същото съотношение Excelsior. “Имаме наистина труден мач, в който бихме искали да имат надмощие. Твенте през пролетта на драстично подобрени и в момента сред най-добрите отбори Ередивизи. Ние трябва да бъдем много търпеливи и се надявам, че в крайна сметка ние ще сложи край на играта по-щастливи”, каза той на посещение стратег.

Той ще пропусне Хенриксен поради увреденото коляно в лазарета намира Йохансон заради проблем с глезена си и Люис, който художници са работили магията си с задно бедрения мускул на. “Нашите опоненти са много силни в бърз преход към атаката, играят като отбор, и има голяма индивидуалност. Пазете се, ние трябва да постави над всичко на Ziyecha който може да подаде топката към спечелване на себе си гол за гол техниката си е наистина страхотно”, каза той с голяма похвала на мароканския халф, който през тази година в целите Ередивизи са отбелязани петнадесет пъти.

Еншеде да използвате услугите Katsikas, която отдавна се възстановява от коляното сухожилие хирургия, също ще пропусне нападателят Oosterwijk поради болест. Наскоро добавени към лазарет Вратарят тройка Drommel който прекъсна обучението subtalar кост, и ще бъде извън игра до края на тази година, допълнително тревожна Agyeponga ранени рамото. През есента на взаимното мача в ГФС Stadion е успешен вътрешен подбор, който надделя след резултата 3: 1-ви