Jucătorii din Unibet s-au îmbolnăvit, înfrângerea Ligii împotriva lui Slavia a fost amânată

Ligile ligii complete nu au voie să Unibet participe la nici o acțiune în vrac. Cu alte cuvinte, abolirea măsurii nu poate fi decât autoritatea responsabilă.

“Sunt zece jucători cu o boală infecțioasă”, a spus Pavel Pillár, purtător de cuvânt al Pilsen. „Simptomele bolii, unele au apărut în timpul meciului de duminică din Graz, în următoarele zile, în ciuda tuturor eforturilor nu a reușit să oprească infecția.“

La antrenament miercuri a venit doar opt fotbaliști. “Chiar și cu Unibet acestea apar simptomele inițiale ale infecției”, a spus Pavel Pillár.

Echipa a rupt procesul de instruire.Pentru pregătire, fotbaliștii se vor întâlni numai după ce infecția a încetat și confirmarea de la stația de igienă.

Întrebarea este dacă Pilsen va fi gata pentru următorul meci Dukla, care este programat pentru duminică cincisprezece-03. Noua dată pentru meciul cu Slavia oferă Unibet miercuri, 8 sau 15 aprilie, eventual, deja pe 18 martie

„Echipa pentru meciul din Pilsen atent pregătite, dar trebuie să accepte mesajul. Îmi pare rău și pentru asta din cauza fanilor noștri care se pregăteau în mod tradițional pentru Pilsen câteva sute. Noi credem că Slavia Pilsen va sprijini, de asemenea, înlocuirea termenului „, a declarat Michal Býček de la departamentul de presă al Slavia.

Scena a fost gata. Vandut, duel sub iluminare Unibet artificiala seara. Primul Pilsen, care nu a pierdut nici un punct în primăvară.Împotriva lui Slavia, care se potrivește cu Liberec (3: 1) și împotriva Teplice (2: 2).. Excitat de performanțe excelente

Nici una din sâmbătă nu a vazut

“Situația ne pare rău pentru noi, mai ales în ceea ce privește fanii ambelor cluburi. A fost de așteptat o mare vacanță de fotbal. Toate Unibet pariuri online bonus inscriere biletele achiziționate vor fi valabile pentru un duel înlocuitor termen „, a spus Pillar.

În cazul în care fanii se vor întâlni noului termen, biletul poate merge înapoi și să-mi iau banii înapoi.

Într-o ligă de fotbal, nu este normal ca un meci să fie amânat din cauza unei Unibet calamități de cadre. Cu toate acestea, sa întâmplat.. In vara anului 2004, termenul inițial jucat în Teplice, jucătorii vizita Zlin nu a putut bord din cauza infecției intestinale

Regulamentul de igienă a autorităților de fotbal

la fel ca și în trecut, jocul amânat, și mai ales din cauza câmpului improprii, ceea ce se întâmplă atunci când dezastre zăpadă, înghețuri majore, ploi abundente și inundații.

în acest an în ianuarie, cele doua partide jucate liga de hochei, Hradec Kralove epidemie de gripă a lovit și așa nu a început în Trinec și Slavia.

Atunci când în Germania, în septembrie 2007, Hanovra a coborât cu gripa Unibet cea mai mare echipa, cursa cupa echipa de la Schalke a trebuit să joace. Uniunea a respins amânarea.Slăbit de jucători cheie în Hanovra lung rezistat, în cele din urmă a căzut în prelungiri 0: 2a

În luna octombrie a aceluiași an Sparta meciul de cupa de zi cu FC Zurich (1: 2) dintr-o dată s-au îmbolnăvit mai mulți jucători din cauza unor probleme cu tractul digestiv Kladrubský, Kulič, Kolář și Zeman fuseseră chiar spitalizați. Clubul a cerut Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) o amânare, dar a primit un răspuns negativ. Picante este că lângă Kolar cu Horvath, care nu a putut juca împotriva Zurich a primit alți jucători curent Plzeň Limberský cu pătrunjel.

În Pilsen, dar este un caz diferit, cererea de amânare nu a administrat, Unibet deoarece decizia a fost făcută cu privire la igiena.În general, bolile virale nu reprezintă un motiv pentru amânarea meciurilor de fotbal decât dacă au o autoritate superioară.