LA Galaxy трол свои фенове като звезди катастрофа на земята в Мексико

Официалният акаунт в LA Galaxy Twitter разтърси гнева на собствените си поддръжници с чуруликане по време на победата с 4: 0 от Сантос Лагуна, която сякаш осветява отборните постижения на терена.LA Galaxy (@LAGalaxy) (ツ) _ / ¯ #SANvLAMarch 2, 2016

Абонаментът @LAGalaxy tweeted “¯_ (ツ) _ / ¯” след като встъпи в четвъртия гол и феновете бяха разярени. Сметката по-късно се извини на LA Riot Squad и AC Brigade – двете основни групи на привържениците на Galaxy. LA Galaxy (@LAGalaxy) @ACBrigade Съжаляваме. Нямахме предвид неуважение.Ние сме толкова разочаровани, колкото вие сте. Март 2, 2016 LA Galaxy са събрали всички звезден отбор в стремежа си да спечелят шесто MLS заглавие тази година – но треньорът на Брус Арена след това каза, че “Не виждаха никакви суперзвезди в отбора ни днес” след загубата им с 4: 0. Аржентинският нападател Мартин Браво вкара два пъти, след като лос гурерос излезе четири часа в рамките на един час в “Естадио Корона” във вторник вечерта, полуфиналите на Concacaf Шампионска лига 4-0 на агрегат след последната седмица 0-0 в Карсън. Галактиката на Арена беше добре победена. “Ясно е, че Сантос беше най-добрият отбор днес”, каза Арена след мача. “Те започнаха по агресивен начин, технически бяха по-добри от нас и монтьорите.По това време на годината те са просто по-добър от нас. “

Арена каза, че Liga MX” е в очакване на MLS в този момент “, но американската лига” затваря ” “Галакси отвори сезона си у дома срещу DC United в неделя. Улисес Давила вкара в 23-та минута и Djaniny Tavares, от Кабо Верде, на 36-ти, също вкара за Сантос, който ще се изправи срещу победителят в четвъртфинала между Клуб Америка и Сиатъл. Angel Sepulveda отбеляза рано за Queretaro и въпреки че новобранецът Julian Buescher изравни с първата си професионална гол в само втория си мач, DC излезе на 3-1. , Olsen каза, че континенталния клубен шампионат не е нежелан разсейване.

“Тези преживявания са страхотни”, каза Олсен. “Поемайки екип надолу до Мексико и свирейки в Concacaf, се върнете тук, минавайки през цялата система…знаете, че всичко е преживяване и това е начина, по който се учим.” Tiago Volpi направи девет спестявания за Queretaro , включително спиране на наказанието на Крис Ролфе в началото на второто полувреме. DC United трябваше да спечели четири, след като Куеретаро пое победа с четвъртата минута от старта на Сепулведа.Между състезанието в Concacaf и плейофите на МЛС, DC вече загубиха пет последователни серии от две мача и цели голове, които се завръщат през 2012 г.

“Истинската игра на тази серия е отново, когато стигнете себе си в тези дупки, е трудно да се измъкнем – каза Олсен. “Три минути и всичко от внезапната игра свърши, точно така.” Buescher дойде като 74-минутен заместител и вкара 10 минути по-късно на 30-ярда, дясна стачка, която “Бен ми каза, че на практика трябва да стрелям всеки ден”, каза Бусер за треньора си. “Видях свободно пространство и просто имах изстрел и имах късмет.”