Lewis Jetta ozlijeđen dok je West Coast pobijedio Sunce u AFL-ovom NAB Challengeu

Zapošljava na Zapadnoj obali Lewis Jetta sumnja u početak AFL sezone nakon što je ozlijedio desnu nogu u pobjedi triju NAB Challengea u Gold Coastu u Joondalupu.

Jetta je napravio scintilatorni početak Na prvu utakmicu, u prvom krugu osam oslobađanja prije zalaska u ranim fazama drugog tromjesečja. Eagles branitelj Mitch Brown također će biti ocijenjena nakon što je ozlijedio svoju ruku.West Coast je u trećem mandatu prošao 51-22, ali je osvojio 0.7.13 (55) do 1.6.7 (52). AFL je imao dodatni Bet365 bonusi crveno lice nakon što je zabranjen bivši igrač Essendona koji je rekao da napusti ulogu pasa Pročitajte više

Branitelj Jeremy McGovern bio je heroj, prebacujući se na napad kako bi pobijedio dobitni cilj s preostalim manje od jedne minute. Iako su ozljede bile udarac orlovima, Dobre vijesti bile su uspješno vraćanje branitelja Erica Mackenziea, koji je preko svoje prve utakmice vratio s rekonstrukcije koljena. Brojni stariji Eaglesovi igrači su napravili svoj prvi nastup u pred sezoni, a hrđa je bila jasna da se vidi. Slobodni promet bili su značajka dana kad su Eagles borili da bi se nosili s jakim povjetarcem dok ne pronađe Njihov utor u posljednjoj četvrtini.Tako je jak bio povjetarac, Trent McKenzie Gold Coasta šutio je loptu pokraj središnjeg trga iz kick-ina.

Eagles je dobro poslužio Mark LeCras, Andrew Gaff i McGovern, dok su McKenzie i Mitch Hallahan Istaknula se za Sunce. Gold Coast naprijed Brandon Matera mogao bi biti u sukobu nakon što je srušio Eagles ruckman Scott Lycett na natječaju za obilježavanje. West Coast poletio je blizu minimalna vrijednost Bet365 depozita snažne strane, sa samo Chrisom Mastenom, Dom Sheedom, Sharrodom Wellinghamom i Luke Shuey nedostaje sa svoje najbolje strane. Gold Coast nedostaje mnoštvo njihovih zvijezda. Skipper Gary Ablett, David Swallow, Jaega O’Meara i Dion Prestia bili su ozlijeđeni, a Matt Rosa, Nick Malceski, Michael Rischitelli i Tom Lynch bili su odmarali.