Megsemmisüléséhez föld tűzokádó földöntúli szörnyek

Roberto Martínez 41, de úgy véljük, hogy a hetedik születésnapját még folyamatban van valahol Katalóniában, ahol a gágogás szakállas, kócos hajú, és kétségbeesetten fáradt vendég még nem érte el a végén a bizánci játék Pass a parcella által tervezett befogadó. Természetesen Martínez maga is korai nyugdíjba adott játék annak érdekében, hogy interjút az iskolai magazin plébániai közlemény egy pár beszédes fodrászok és mindenki a területen működő utastájékoztató rendszerrel, amely, mint kiderült, elérte a két stationmasters és népszerű fagylaltot ember, Señor Flake.

az egyes interjúk Martínez exuded szokásos pozitivitás.Valóban, ha megkérdeznénk tőle még most is a epikus folyamatos parcella forgalomba gyermekkori otthonába, akkor nem kétséges, jégeső karakterét a nyúzott volt játszótársai, akik elkötelezettek a tompított filozófia után is réteg után réteg után réteg után után réteg után réteg után réteg után réteg után réteg után réteg Javasolt papír kiderült csak egy réteg papír.

Vagy nem. Talán egy hosszú szenvedés, középkorú spanyol változata Romelu Lukaku végre volt egy szót Martínez.A belga valamikor cél-getter, látod, már elárulta, hogy ő és több a Everton csapattársaim szövetkeztek a fél szünetében a keddi éjszaka FA-kupa találka a West Ham könyörögni a menedzser, hogy lehetővé teszik számukra, hogy a a lényeg gyorsabban. „Mindannyian azt mondta, hogy a menedzser:” Meg tudjuk játszani egy kicsit irányítani néha?”Magyarázta Lukaku, aki ennek következtében a csípett taktikát megüt egy kései egyenlítő West Ham ellen, hogy vége a széria négy vereség a sorban Everton . „Van egy játékstílusa, ahol tartjuk a labda egy csomó, de tudta, hogy mi szükség van arra, hogy több felelősséget, játszani a saját erősségeit több, és ők tökéletesen,” tette hozzá a csatár.

Míg egyesek Lukaku kinyilatkoztatása bizonyítékként az emelkedő dissedence ellen Martínez, a menedzser maga látja, mint egy jó dolog.Ez nem meglepő, egy srác, aki valószínűleg találni pozitív közepette megsemmisüléséhez föld tűzokádó földöntúli szörnyek, de a tisztesség, a képesség, hogy elsajátítsa vonatkozó ajánlások underlings egy tulajdonság egy ravasz vezetője, mivel képtelenség Ehhez egy olyan jellemvonás a Fiver szerkesztő. „Én mindig beszélt a játékosok és igyekszünk felkészülni játék játék és mindig megosztani sok információt” csiripelte Martínez, aki hangsúlyozta, hogy ő és a játékosok rendszeres konzultáció.Ez biztosan csak idő kérdése, hogy valaki meri előadott fogalma nem védi, mint Martínez Wigan bármilyen more.QUOTE A NAP

„Mi a brit papírokat írt fiamról dohányzás alatt zuhany után Southampton játék, ez b0llocks. Ez nem lep meg, mert ismert, hogy dolgokat fel. Hallottam Wojciech dohányzik, de néha ő nem olyan hülye, hogy a füst az öltözőben”- Wojciech Szczesny apja ragaszkodik fel a fiú, miközben figyelembe a pop Per Mertesacker, mondván, az Arsenal védője mutatja»az agility egy orrszarvú«. fivér LEVELEK

„élveztem JT McWoosh meséje támogatója flaggery keddi Fiver.Dolgoztam egy papírkereskedők kellett hozzáférést biztosít számos reams kék és fehér papíron. Kaptam egy jelentős összeget minden egyes, apróra vágott őket apró, egyenletes terek és helyezzük őket egy nagy zsákot, amelyet vettem egy Blackeye Rovers el a játékot (én nem emlékszem, hol, de ez volt az egyik emeleti állványra). Türelmesen vártam a megfelelő pillanatra, és a Rovers megfelelően köteles rúgott gól.


Az ünnepség kirúgtam a zacskó papírnégyzetekre biztonsága felett a vasúti, várta a csillogó papír délibáb táncol a szélben. Sajnos én már komolyan rosszul ítélte meg a súlya a használt papír és leesett egy dudor, lebegés ingyen, közvetlenül a stand alul, ahol a hazai fan orrú kíváncsian lábával.Tehát nagyon kiábrándító”- Marten Allen.

„Én egy ilyen AFC Wimbledon szurkolók énekelnek “támogatjuk a helyi csapat hétfőn (Fiver betűk passim), és abban az időben, röviden, vajon ez volt kijavítani, mert én valóban élő Wimbledonban, hanem Kingston. De aztán elkezdett énekelni „megvan a tömeg szörfözés Womble”, és én megfeledkeztem róla”- James Bolton.

„Nagyon örülök, hogy olvassa el a cáfolat az elképzelés, hogy csak az emberek belül néhány Bow harangok SW19 vannak Dons rajongók. Írok neked az Andok Argentína, Mendoza hogy pontos legyek, Malbec országban, ahol a válogatott családtagok parkolt magunkat a doboz elején tanúja Adebayo Akinfenwa nagyhangú másik este a Liverpool ellen.Sőt, örömmel jelenteni az Ön számára, hogy a Beast szerepelt ezen a héten születtek, az argentin megfelelője Big Papír, Adebayo üdvözölték, mint az egyetlen focista darabonként több, mint a kombinált kiló Gaucho és a ló. A legidősebb fiam Mark, aki egy öt éves csatlakozott hozzám a Wembley 1988-ban az Őrült Gang diadal, figyelte az ő otthonában, Berkeley-ben, mint az elkötelezettség az oka. Elég egyszerű, de tényleg. A Dons, hát akkor és most, képviseli a harc, az la Lucha mint mondjuk errefelé, nem szomorú bohóckodás legények kereső £ 300,000 heti, aki nem lehet a fáradságot, hogy aláírja a gyerek autogramot könyvet.A látogatás Kingsmeadow tavaly a megnyitó napos látogatás a hatalmas Shrewsbury Town, milyen öröm látni a rajongók emlékezni, hogy kik vagyunk és honnan jöttünk. $ Tevie MBE legyen olyan szerencsés, hogy belekóstolt a megszentelt föld, mielőtt távozik Hollywood! Sajnáljuk, a $ tevie, de Vinnie Jones megelőzte”- David Smith.

„Hmmm…tegnapi Fiver a következő volt idézet Dante: „Ez nem nevettetni, és ha valaki nem nevetés, ez azt jelenti, hogy bosszús.” Valószínűleg jó munkát, hogy nem olvassa el a Fiver majd”- Tom Murray-Rust.

Valószínű, hogy ha ezt olvasod tea időben labdarúgó-mailt, akkor már majdnem biztos, egyetlen.De ne félj – ha azt szeretné, hogy megtalálják a társaságot vagy a szerelem, regisztráljon itt profilok megtekintéséhez a fajta tudós, társaságkedvelő és barátságos emberek, akik soha nem normális álom kiment veled.És ne felejtsük el, hogy ez nem az elutasítás, hogy megöl, ez a hope.BITS varázsbitet

Oldham húzott ki a lépés, hogy aláírja Ched Evans, aki, az első alkalommal, elnézést kért a „hatás, amely éjszaka Rhyl volt a sok ember, nem utolsósorban az érintett nő”.

Sepp Blatter azt mondja szívesen megtámadhatja Jordan Prince Ali Bin Al Hussein, mint ez lesz, hogy az idei választást win nézd hitelesebb, mint 2011 a. „Csak azt tudom örüljetek ezt a jelölést,” tette transparencied. „Mi vagyunk a demokrácia”.

Headstrong Legia Warsaw nipper Krystian Bielik már felmérte az Arsenal és a Roma, és a választott Arsenal. „Csináltam egy döntést, és nem fogok változtatni,” tette éljeneztek.

Xherdan Shaqiri ki van kapcsolva az Inter; Burnley aláírta Michael Keane teljes munkaidőben; és Jermain Defoe visszatért képzés régi klub Spurs felépíteni fitness.Hull, Leicester, QPR és a Sunderland is a bokrok mögött.

Hamilton játékos menedzsere Alex Neil nem Hamilton játékos-menedzser többé, miután a 33 éves mondta játékos ő, hogy csatlakozzon Norwich. „Mindenki egy kicsit lapos, és egy kicsit csalódott,” zokogtam védő Mikey Devlin.

$ tevie MBE azt mondja, nem fog LA Galaxy „nyaralni”, és azt tervezi, hogy trófeákat nyerni, gyufát és stb, és így tovább.

Aston Villa védője Ron Vlaar néz transzfer gah miután kizárta akár hat hétig térd-trükk.

amerikai bankár Robert Sarver már növelte az £ 18m pápa newc O’Rangers ajánlatot £ 20m, beleértve a rövid lejáratú hitel.

és Mario Balotelli törte fel 10.000 € gyorshajtási bírságok között 2012-ben és 2013-ban.A Corriere della Sera bet365 sportfogadás bónuszok azt mondják, hogy a 18 hornyolt bírságok autók köztük egy fekete Audi R8, a Porsche Spyder és egy bérelt vörös Ferrari.RECOMMENDED VEVŐ

James Riach bemerészkedett északkeleti London, hogy megtudja, hogyan David Beckham és Harry Kane régi klub, Ridgeway Rovers mentett magukat a kipusztulástól.

Harminckilenc de még mindig tele bab, Bobby Charlton aláírta a Liga-Írország Waterford United 1976 Conor Patric Heffernan elmagyarázza, mi történt ezután.

A legjobb $ tevie MBE, 36.000 Keepy-uppies és egy háromágyas kivéve, hogy nem lett semmi: ez a heti Classic YouTube.

Lionel Messi megkezdte következő Chelsea Instagram! Carles Puyol (és a treff) elhagyták a klubot!Barcelona hozták az választások előre! Csak mi folyik itt? Sid Lowe néhány választ az Ön számára.

Változó magatartás irányába mutatnak szebb jövőt Észak-Korea, mint az ázsiai Cup megközelítések, írja John Duerden.

Ja, és ha ez a dolog, követheti Big honlap a nagy társadalmi FaceSpace.SIGN UP aZ fivér

Szeretné, hogy a saját példányát az ingyenes tea-időben (iSH) küldött e-mail közvetlenül a postaládájába? Már a rendszeres másolási megállt érkezik? Kattints ide a belépéshez up.BETTER…

bet365 élő fogadás