Melchiorre след десет години той се завръща в Серия А, и реши да съответства

Федерико Melchiorre от Каляри вкара в мача в понеделник срещу гол Сампдория в Генуа на крайния резултат 2: 1 и след това украсени втория си старт в италианската лига. От премиерата си в Серия А, но тя премина почти десет години и двадесет и девет нападател междувременно претърпя мозъчна операция.

В деветнадесет Melchiorre в лигата той дебютира през декември 2006 г. в Сиена на отбора, но че тя скоро беше продаден на по-ниска дивизия. Тогава лекарите му открили тумор в мозъка след операцията, но успя да се върне към футбола и постепенно работата си от пети до първи лигата.

Тази пролет помогна Каляри да обработват през април, но нарани коляното си на тревата и се върна до сега. Срещу Сампдория взе 74-та минута за състоянието на 1: 0, а в края успя след голяма грешка на вратаря Вивиана отговорим на еквалайзера гостите.

Неговото изказване предизвика огромна вълна от ентусиазъм на терена, домакините стенд и на трибуните. “Това е за него най-добрата награда за цялата тежка работа”, каза треньорът на Massimo Rastelli. “Ето как се празнува с целия отбор, това е едно невероятно зрелище,” добави той.