Møt snooker-superfanen som flyr 11 000 miles for å tilbringe 17 dager i Sheffield hvert år

Svaret er enkelt: han gjør det til snookeren.

Det årlige verdensmesterskapet startet på lørdag, og hvis du trodde spillerne hadde en single-mindedness som grenser på besettelse – disse er menn, Tross alt, som tilbringer sine fem til fem ganger gjentatte baller i lommer – det er ingenting i forhold til denne australske super-fanen.

Hvert år siden 1996 har han reist fra Sydney til Sheffield for å se hvert minutt Av hver dag i turneringen.

Det betyr at han flyr 11 000 miles for å tilbringe 17 påfølgende dager, fra 10:00 til 10:00, i det mørke Crucible-teatret før han går hjem til den andre siden av verden.Han er pensjonert nå, men den engangs IT-arbeideren pleide å bruke stort sett hele sin årlige ferie på den årlige pilegrimsferden. Han estimerer – med hensyn til fly, overnatting, forrestebilletter og penger – Han har spratt ut rundt £ 60 000 gjennom årene. “Det kan forstyrre meg å tenke på det,” sier han, wincing.Facebook Twitter Pinterest I sin signatur Australia-tie, ser Jackson på mesterskapet i Sheffields Crucible-teater. Be om høydepunktene hans, og du kan forvente at han nevner å se på Bet 365 Norway wizardry of Jimmy White, og vitne til at Stephen Hendry vinne sin forbløffende rekord Syvende tittel eller se de sjeldne, men magiske øyeblikkene når en spiller oppnår en 147.

Faktisk kommer han opp med noe litt annerledes.

“De to strikkene skiller seg ut” sier. “Snooker er veldig begrenset, så når noen hopper ut publikum naken, stikker den i sinnet.”

Det har ikke vært bra.Ett år, den 67 år gamle – som selv har fått sitt mobilnummer endret slik at det ender i 147 – mottok et kall midtmesterskap som forteller at han ble gjort arbeidsledig. “Ikke ideell,” minnes han. “Jeg kunne nesten ikke konsentrere meg om snookeren i noen dager.” Han har også klart å savne alt annet enn en av de maksimale bruddene som oppnådd i løpet av de årene. Det er fordi i tidlig omgang er hallen delt i to for samtidige spill. Davids sete har alltid Bet365 sport bonus utsikt over det samme bordet – fem av de syv maksimumene er oppnådd på den andre. “Og for en av dem [det burde vært] på min side, hadde det vært en blanding med seter, så jeg så på den andre tabellen den dagen,” forklarer han.

I år, som hver gang År, håper han at hans landsmann Neil Robertson tar tittelen.Og hvis ikke han? “Jeg er en Aussie,” sier han, “så det er alle enn England.”

Og han planlegger ikke å stoppe reisene sin helst snart. Han har vært forelsket i sporten siden 1960-tallet da han tok opp refereeing som en hobby, og har kommet til å vurdere Sheffield som et andre hjem.

“Jeg kan ikke tenke,” sier han “av En bedre måte å tilbringe 17 dager. ”

read more: http://nordic-no.com/bet365/