Nämä kolme ovat hyvin luottavaisia

Nämä kolme ovat hyvin luottavaisia, että ne voivat käsitellä yksinäinen hyökkääjä tai kaksi eteenpäin. Ne ovat myös riippuvaisia hyvä puolustava keskikenttä.

Hyökkäys nämä pelaajat pelaavat leveä kantoja. On puolustus nämä pelaajat ovat kompaktimpi ja mahdollistaa ulkopuolella midfields tukea laajemmin kantoja.

Välillä sisällä puolivälissä fielders tulee “show” pallosta. Tämä luo ylimääräisen hyökkäyksen päässä kentältä puolivälissä fielders tulla ulos let pelaajia. He yrittävät muuttaa pelata ylläpitämällä ajasta.

5, keskikenttäpelaajaa,

Kaksi ulkopuolella / siipi pelaajia, jotka hallitsevat puolin kentän. Ne toimivat myös hyökkääjät luoda monia pisteytys mahdollisuuksia niiden joukkuetta.

Nämä ovat ahkera pelaajia ja yleensä super-fit. Kuitenkin Nordicbet joskus muutaman kulkee sivussa nämä voivat vaihtaa kanssa sisällä pelaajien levätä.

Jos tämä on mahdollista, joukkue voi pitää vastustajat sekava ja etsii jatkuvasti muuttuva näytelmiä ja kantoja.

Tämäntyyppinen positonal pelata voida puolusti miehen Betsson miehen joukkueen puolustus. Tämä edellyttää hyvää vyöhyke puolustus ja jatkuvasti viestinnällinen joukkue.

2 sisällä pelaajat ovat yleensä puolustava rooleissaan, mutta tulee osa hyökkäystä, kun heidän joukkueensa on hallussaan. He käyttävät yleensä keskeinen keskikenttäpelaaja luoda näytelmiä ja valvoa tempo pelin.

Yksittäinen keskeinen keskikenttäpelaaja on yleensä se, joka tekee pelata ja communicartes joukkue hyökkää mahdollisuuksia.