NFL: Патриотите са забранили сметките и рекордите Falcons разбиват пантери

Толкова много за Джими Гаропол, който се завръща бързо като куотърбек на “Нова Англия Патриотс”. Уимълс най-накрая дава на Джаксънвил Ягуарс нещо да напише у дома за Прочети повече. Екипът изброява “Гаропол”, все още страдащ от болезнено дясно рамо наранено преди две седмици, като неактивна неделя за играта на Патриотите срещу Бъфало сметките.Това даде на новобранеца третия стрингер Джейкъби Брисфет втори пореден старт, дори и след като беше ограничен на практика през цялата седмица, докато кърмил дясното нараняване на палеца. Брисфет носеше превръзка на палеца си по време на загряването и се бореше, един от 12-те трети понижения и загуби 16-0 в Бъфало. “Това е задоволително, но нека да се изправим пред него, те са играли”, каза Райън. “Те имаха играч, а ние имахме нашият отбор, така че очаквахме да спечелим.” Патриотите накара Том Брейди да се върне от четириседмичното спиране на Deflategate следващата седмица.

Garoppolo беше сред най-забележителните неактивни за седмица четвърта в NFL, в която се присъедини отстраняващият край на Хюстън Тексанс JJ Watt, който бе обявен за сезона тази седмица; Големият приемник на сметките Сами Уоткинс, който ще пропусне най-малко осем седмици, докато се възстановява от операцията до лявото си стъпало; Балтимор Рейвънс върна Джъстин Форсет; и Чикаго Мейзърс защитник Джей Кътлър, който е неактивен за втората поредна игра с дясно палец нараняване. Пантерите са без да започнат да вървят обратно Джонатан Стюарт (hamstring) и да започне левия борба с Michael Oher (сътресение) в Атланта.Donald Hawkins започна за Охър и Fozzy Whittaker започна за Stewart. Законопроектите също бяха без да върнат обратно Реджи Буш и да се справи със Сайръс Куанджио, но приветства обратно Cordy Glenn, след като той пропусна две игри с травма глезена, и Ръгълд Дарби. Патриотите бяха без охрана Джонатан Купър за четвърта поредна победа с ранен крак, заедно с ъгъла Ерик Роу (глезена), здрав край Грег Скрагс и тичане назад DJ Foster.Atlanta 48, Каролина 33 Мат Райън разби защитата на Каролина, минавайки за рекорден отбор от 503 ярда и четири тъчдауна, Хулио Джоунс имаше 12 приеми за рекорден сокол 300 ярда, а Атланта победи борбата с Пантери 48-33 Неделя. Една седмица след като в един отбор в Ню Орлийнс се проведе един улов, Джоунс имаше удар със 75-ярда в края на мача, след като Атланта затвърди ранния си тласък на NFC South.

Каролина Кам Нютън напусна играта през четвъртото тримесечие и бе оценена за симптоми на сътресение, след като получи хит от Деон Джоунс на успешно двубой.Изглежда, че има контакт с каска, но не е имало наказание за удара. Panthers вкара три три четвърти триъгълника, включително и отбелязвайки пропуски от заместването на Нютон, Дерек Андерсън, до стегнат край Грег Олсън и Corey Brown.

30-яркото прихващане на Робърт Алфорд се завърна за тъчдаун с 1:14, което остана за победа. Алфърд (3-1) започна деня, водещ НФЛ в точкуване и тотално престъпление. Те са рядко спряни от Каролина, дори когато са привързани близо до собствената си линия. Те отбелязаха тъчдаун, след като започнаха да се движат по линиите си от два и един ярда. Каролина (1-3) загуби две права.Нютон беше уволнен само веднъж, след като бе уволнен осем пъти в загубата си от Минесота миналата седмица, но мачът на Пантерите се бори, когато Джонатан Стюарт беше изгонен с удар. Градските началници, впечатляващи преди седмица срещу Ню Йорк Джетс, не успяха да запазят инерцията срещу Питсбърг Стийлърс. Шефовете нападнаха осем оборота по време на победа срещу Джетс, но не успяха да го построят срещу отбора на Steelers, който претърпя най-лошата си загуба през последните 27 седмици във Филаделфия. Завръщането на All-Pro обратно Джамал Чарлс не помогна, тъй като нападението на началниците разпръсна и извърши две скъпи ранни като Бен Роесбергер отборът на Стийлърс измъкна защитата си, хвърляйки пет паса за пробив при 43-14 победа срещу Канзас Сити в неделя. “Наистина ми се струва, че оборотите са променили играта”, казва Чийфс – каза Алекс Смит. – Два оборота и изведнъж бяхме надолу.Това беше различна игра. “Чарлс завърши почти цялото си завръщане от разкъсано ACL в дясното си коляно, но завръщането му бе разграбено от Steelers. Чарлз имаше само две носещи се седем ярда по време на дебюта си за сезона за началниците, които не са спечелили в Питсбърг от 1986 г. насам. Смит завършил 30 от 50 прохода за 287 ярда с прихващане и чифт четвърти тримесечие до Тайланд Хил Травис Келс. Защитата на Канзас Сити позволи най-много точки, откакто играта за диви картони за 2013 г. срещу Индианаполис. “Вие научавате много за себе си, след като сте започнали да ритате, а днес имаме ритници”. “Питсбърг” влезе в мача, давайки възможност за повече от 300 ярда да преминат през първите си три мача, а Смит почти го направи четири.Но Смит и началниците не са могли да изложат Steelers като Филаделфия и Анди Рейд, ученик Дъг Педерсън. Филаделфия сряза защитата на Стийлър преди седмица, превръщайки кратките пропуски на екрана и под маршрутите в големи печалби. Канзас Сити използва подобна офанзивна схема, но не работи в неделя, тъй като Steelers елиминираха скъпоструващите пропуснати сблъсъци, които ги поразиха срещу Филаделфия. Steelers също контролираха линията на scrimmage, завършвайки с четири чувала след влизане с една на три мача.Питсбърг не желаеше да окаже натиск през първите три седмици, вместо да се откаже от отпадането на седем или осем играчи, но Стийлърс тормозе Смит през цялата нощ.

“Шапки на отбор за отскачане, опашката им биеше – каза Келс. “Ще трябва да направим същото.”

Шефовете се разпаднаха рано в неделя, когато защитата на Стийлър принуди два оборота за първите 10 минути, които доведоха до пресечки.

> Камерън Хейуърд удари първи, когато принуди Спенсър Уеър да се побърка, възстановен от Рос Кокърл. Heyward помогна за натиска на втория оборот на Chiefs, когато той отклони пропуск, който беше отстранен от linebacker Jarvis Jones. Ротлисбъргър атакува вторичния гигант след като оборотите с тъчдаун преминават към Darrius Heyward-Bey и Antonio Brown.Той хвърли още два резултата в първата половина и отвори втория с друг, докато Канзас Сити се изкачи с 36 точки в началото на третото тримесечие. “Когато стигнаха до преднината, те успяха да се похвалят”, казва Смит казах. “Оукланд 28, Балтимор 27

Дерек Кар хвърли четири паса за пробив, последен за Майкъл Крабтрейд с 2:12 вляво, а Оукланд Нападателите успяха да победят в неделя ранна загуба на Балтимор Рейвънс 28-27. След като Ravens се събраха от 9-точков дефицит през четвъртото тримесечие, за да продължат с останалите три минути, Carr режисира 66-ярко каране, което завърши с удара от 23 ярда до Crabtree в задната част на крайната зона.

Кар отиде 25 на 35 за 199 ярда.Три от неговите TD пропуски отидоха на Crabtree, който завърши със седем улова на 88 ярда, за да помогне на Оукланд (3-1) да спечели третия си път.

Ravens (3-1) прибра 14-3 през второто тримесечие и 21-12 с 11:11 да отиде, преди да се върне.

52- Джо Флако на Стив Смит намали дефицита до 21-19. Рейнджънс отбранителен борд на Лорънс Гай след това принуден развълнуван от DeAndre Вашингтон, и Балтимор се възстанови в Оукланд 17. Facebook Twitter Pinterest Дерек Кар и Майкъл Crabtree на Оукланд Raiders празнуват, след като вкара тъчдаун през четвъртото тримесечие. Снимка: Роб Кар / Getty Images

Четири пиеси по-късно, Terrance West отбеляза от 3, за да даде Балтимор на първото си място.

тримесечие.Тази игра беше връщане назад към миналата година, когато Кар измъкна победа над Балтимор с 37-33.

Работейки срещу порьозна защита, класирана на 32-то място в NFL, Ravens не стигна до крайната зона, през третото тримесечие.Флако беше натиснат в джоба за по-голямата част от следобеда, отчасти защото стартирането на левия борд на Рони Стенли беше неактивен с крака.

Baltimore беше призован за обидно държане пет пъти и даде две чували. >

Ravens затвори до 14-12 с 2:41 остана в третото тримесечие, когато Flacco избута от един до завършване на 72-ярда диск, който консумира седем минути.

Завръщането загубиха някои когато Брус Ървин уволни Флако, принуждавайки се да претърси оукланд, който се възстанови на Балтимор 29. Това доведе до 13-ярков пробив на Crabtree, след като Ravens скочи на отсрещната страна на четвърт и един.Вашингтон 31, Браунс 20, вкарвайки с четири червени зони и отнемането на топката в ключови моменти, позволи на Вашингтон да спечели играта, която лесно можеше да загуби за Кливланд Браунс.

Kirk Cousins ​​хвърли три проби за преминаване на терена, в това число две до края Джордан Рийд, и Вашингтон принуди три секунди оборота да завърши 31-20 победа в неделя, които държат Browns winless за сезона. точно това, което трябваше да направим “, каза Браун, който е 21 от 27 на 183 ярда и също имаше задържане. “Защитата свърши страхотна работа, за да ни даде импулс с тези обороти.Блъснахме топката…Мисля, че да успеем да ръководим топката, със сигурност ни е накарало да тръгваме. “Вашингтон (2-2) отбеляза повече точки в червената зона срещу Кливланд (0-4), отколкото направи в първите три мача на сезона, когато това беше три за 14. Братовчеди, свързани с Рийд за осемдесет и девет етажа, Крис Томпсън за резултат от пет ярда и връщане назад Мат Джоунс вкара от 1 ярда като част от неговите 117-ярко изпълнение.

“Току-що намерихме начин да изпълним, намерихме някои несъответствия”, каза Томпсън. “Изпълнението на играта е ключова. Мат имаше страхотен ден днес и успя да помогне на нашата игра, да помогне на Кърк. “Вашингтон изстреля с 14: 0 и падна след 20-17, преди да затвори играта на Кливланд и да вземе топката назад.Linebacker Will Compton принуден да се отпусне от Малкълм Джонсън за първия си кариера в края на третия мач. Зиги Худ повали топката от ръцете на Дюк Джонсън в началото на четвъртото, а Джош Норман отстрани Коди Кеслер, за да настрои джаунда на Джоунс.

“Трябва да поправим нещата,” каза Комптън. “Но ние спечелихме играта. Направихме големи пиеси, когато трябваше да правим големи пиеси. “Браунс, вървящ назад, Исайя Кроуъл се завтече за 112 ярда и тъчдаун, а Кеслър беше 27 от 38 за 215 ярда, един тъчдаун и едно прихващане.Хюстън 27, Тенеси 20 Фулър щеше да се завърне с 67-ярко връщане за тъчдаун, а Хюстън Тексанс спечели 27-20 победа над тинейзите на Тенеси в неделя в първия си мач без JJ Watt.

Първият път, когато Хюстън (3-1) играеше без отбранителен край на звездата си от сезона през 2010 г., след като Уат, който е извън сезона след операцията, е започнал 83 игри, тъй като е изготвен Фулър също имаше 81 ярда, които получиха и тъчдаун. Тенеси (1-3) караха с по-малко от 2 минути, но пропускът на Марк Мариота към бившия Тексан Андр Джонсън на четвърто място бяха разбити, за да спечелят победата. Тексасците загубиха олово в началото на 14 точки и нападението им се бореше през втората половина, когато Фулър направи първото завръщане в кариерата си за тъчдаун, за да направи той е 27-20 късно през третото тримесечие. Фулър, който се движи с 4,32 40-ярда тире в комбайна, взел пункта и бързо направи тройка на Титаните пропусни b преди да изпревари всички останали надолу, за да спечели.

21-ото цялостно избиране на тазгодишния проект бе толкова далеч, колкото пред защитниците, че той забави стила на Usain Bolt близо до линията на пет ярда и тръгна крайната зона. Първото завръщане на Хюстън за тъчдаун от 2013 г. насам и той стана първият играч в историята на франчайзинг, който има TD прием и връщане на резултата в една и съща игра.Достигането от Фулър на пет-ярко докосване дойде с 14-0 в първия. Фулър се завърна, след като Джейдсън Клоуни поведе отбранителна позиция след второто прихващане на Брок Осуийлър в играта.

Clowney, най-добрият отбор през 2014 г., уволни Мариота за загуба от шест ярда на първо място надолу и преследва Делание Уокър след приемане на трето, за да наложи измама. Тексасците излязоха на 14-0 , след като Osweiler минава през първите си два мача. Екипите размениха полеви цели преди двата тетриса от DeMarco Murray, които го завързаха на 17-17. Тексасците обаче добавиха гол на терена, за да поведат 20-17 в полувремето. Това беше първият път от 2013 г. насам срещу Raiders, че Мъри имаше два бързи тъчдауна преди полувремето.Seahawks 27, Джетс 17 Ръсел Уилсън беше остър и ефикасен, въпреки че игра с натиснат коляно, хвърляйки три проби за пробив в победата на Сиатъл Сийхоукс 27-17 над Ню Йорк Джетс в неделя.

Уилсън рани медиалното окачване в лявото си коляно миналата седмица срещу Сан Франциско и не беше обичайното му мобилно само в тази, но ръката му беше много добра.Той завърши 23 от 32 за 309 ярда, докато носеше скоба на крака си, тъй като Seahawks (3-1) спечели в MetLife Stadium за първи път след победата на Денвър Бронкос в Super Bowl през 2014 г.

Джими Греъм, спорен със спам назад по-рано през седмицата, имаше шест удара на 113 ярда, включително внушителна 17-ярда с една ръка, която се появи в четвъртфир, докато Jets (1-3) пасваше на всички игри. Уилсън пропусна първото откъсване от кариерата си поради травма през миналия уикенд, след като се изтегли от Ел Харолд в Сан Франциско. Защитникът на “Сейхаукс” също се занимава с разкъсан десен глезен от отварящото устройство срещу Маями. Той е бил ефикасен срещу Джетс, особено през първото полувреме, когато той отиваше на 10 от 11 за 191 ярда и две TDs и перфектен рейтинг на 158.3.Той завърши с минус пет ярда на пет удара за Сиатъл, който има чао на следващия уикенд. Уилсън помага на Сиатъл да направи първото от трите турнира в Източен бряг през този сезон, да се подобри до 8-5 в последните си 13 мача с 1pm Изток старт време. Ричард Шърман имаше две залозите и Ърл Томас като Райън Фицпатрик и Джетс не успяха да се справят много със защитата на NFL. 261 ярда, включително 17-ярков прозорец за докосване до Brandon Marshall.Джетс бяха без приемник Ерик Декер, който е седмица на седмица с частично разкъсан дясната ротаторна маншетка. Първото прихващане на Маршал на сезона на рамото му се хвърля в предния ляв ъгъл на крайната зона над Шерман намали дефицита до четири на 14-10 със 13 секунди, останали в първата половина. Сиатъл се възползва от задържането на Шърман в началото на четвъртото тримесечие. Уилсън намери Греъм за 24 ярда удар, предизвикан от Джетс, но потвърден от преглед и след това свързан с Пол Ричардсън за 27 ярда, за да го направи първи и гол от шест. На следващата пиеса, Уилсън завинаги от дясната му страна и се запъти към Кристин Михаел, който се пресегна над пилона, за да го направи 24-10. Лъки 14, Мечки 17 Тео Ридик нямаше къде да бяга през целия ден. Марвин Джоунс младши е бил бутилиран за по-голямата част от следобеда.Златната Тейт имаше скъпа грешка. Детройтските лъвове са видели какво може да направи тяхното обиждане, когато кликне. Те също се борят с непоследователност, като неделя срещу Чикаго мечки. Facebook Twitter Pinterest Чикаго Хвърли здраво края Zach Милър (86) удари целувка, тъй като той празнува тъчдаун. Снимка: Nam Y. Huh / AP

Детройт беше само на 66 ярда, а грабежът Матю Стафорд имаше най-дълъг старт от деня с 15-ярда катерене през третото тримесечие. Джоунс бе държан на 74 ярда на пет улова след началото на седмицата с най-добър NFL 408 ярда.Тейт пропусна сигнал в края на първото полувреме, което доведе до прихващане, което струваше на Лъвовете три точки. “Да, ние просто не играхме добре”, каза Стафорд след загубата от 17-14 на Детройт в Soldier Field , “Твърде много грешки, включително и аз трябва да го направим правилно.” Детройт започна сезона с див победа с 39-35 в Индианаполис, като Stafford хвърляше за три тъчдауна, докато насочваше Лъвовете на 448 ярда нарушение. Но това е най-вече надолу, тъй като успешното отваряне. Лъвовете отбелязаха три точки във втората половина на 16-15 загуба до Тенеси в дебютния си дом на 18 септември.Те успяха само на 50 ярда да се втурнат в загубата от 34-27 в Green Bay миналия уикенд, а след това дойдоха и без усилие в Чикаго. “Трябва да бъдем по-добър отбор по футбол”, каза треньорът Джим Калдуел казах. “Ние имахме нашите шутове, няколко игри, които направихме много добре, а последните ни две бяха бедни. Трябва да се подобрим там. “

Детройт спечели 33 ярда на земята на първото си шофиране от третото тримесечие срещу мечките, но това беше до голяма степен степента на бърза атака. И това затваряне завърши с полска цел, когато Zach Zenner беше натъпкан за загуба от два ярда на трети и гол от този. Не е като че ли Лъвовете са изправени пред силна бърза защита или [Мечките позволиха на 199 ярда да се втурнат в загубата от 31-17 в Далас през изминалия уикенд и бяха класирани 30-и срещу противника.

“Току-що трябваше да излезем и да изпълним в началото и ще бъдем добре , Каза Ридик, който завърши с висок отбор на 31 ярда на 11 носещи. Лъвовете загубиха тичане на Дуейн Вашингтон до контузия на глезена в първата половина, но Калдуел отблъсна удара върху бързането атака.

“Вероятно бих казал, че е по-скоро, че ние бяхме просто неефективни, независимо от това кои сме имали там”, каза Калдуел. минаваща игра.Изглеждаха, че в края на първото полувреме, когато Тейт се отправиха нагоре, Старфорд хвърли очи, сякаш очакваше ветеранът да прекъсне маршрута си, което доведе до леко прихващане за Джейкоби Глен. > “Просто глупава грешка от моя страна”, каза Тейт. – Ще се придържам към това. Просто пропусна сигнал. Това ни струваше три точки. Трудно е. Трудно е. Това не може да се случи в това престъпление и този отбор очаква повече от мен, така че трябва да бъда в точка. Но аз просто пропуснах сигнал. “Stafford хвърли още едно прихващане дълбоко в Чикаго територия през второто полувреме. Добрата новина за Лъвовете е, че те започват три мача следващата неделя срещу Филаделфия, а пет от следващите седем мача са в “Форд Фийлд”.Но Тейт каза, че трябва да намалят грешките, за да се върнат в офанзива.

“Една грешка тук от един човек, а друг е твърде много – каза Тайт. “В момента не сме в синхрон. Но ние знаем, че сме добри. Знаем, че сме добри и ние просто трябва да кликнем едновременно на всяка една игра. “