Pardubický kouč Říha burcuje: Искаме да унищожим суверенитета на Литвинов

Те отхвърлиха краткия си празник и показаха, че могат да се измъкнат от голям бум. Играчите на хокей на лед и техните фенове в Пардубице не са достатъчни и дами на скалпа на друг претендент. Verva Литвинов начело с опитните матадори Hubli Ručinským ще бъдат дори по-високо от нивото на Витковице.

“Литвинов разполага с отлични играчи, които да се насладят на хокей. Екипите са компактни във всички диапазони. Искаме да ги извадим от еуфорията им тази година и да разрушим суверенитета им. Ако говорят за титлата, това е тяхното нещо.му все още много далече ли “, казва старши треньор Милош Riha повече години.

червено-кадър отказа да петата MAC в Vítkovice и по този начин да спечелят време за лечение на белези и доставката на енергия за следващите най-малко четири игри.

“Предварителен ни струва много енергия, така че трябва да се регенерира”, каза по-младият от семейния дует Říhů.

Пардубице се качи на север Бохемия, в четвъртък следобед, че играчите имат мач почивен ден.

“Това не е зад ъгъла и ще се опитаме поне на бръчките”, казва Рими Дж. Убедителната новина е, че чантите с опаковани съоръжения са били заредени в автобуса от всички. Дали здравословното състояние дава на един от играчите хронометър на място, но не може да бъде изключен. “Ние не сме 100%, имаме три въпроса.Ние ще изчакаме да видим как се развива ситуацията “, подсказва, помощник треньор.

Доловена загуба би било особено в отсъствието на защитник Blaze Gregorc. Словенският представител не тренира след мозъчния шейк на седмицата. Той е този, който трябва да пази офанзивните оръжия на химиците. Тези, които биха могли да навредят дванадесет прекъсване, която те счупи Борба ритъм.

“Това би могло да бъде нашето предимство, но за да се покаже първия мач. Ние rozehranější, но ние трябва да бъдем активни, да караш от първата минута и не говоря за това “, осъзнава Riha младши, който също няма да разкрие, с която тактически план за жълто-черните може да се появи.

” Той ще плати добра защита на средните и отбранителните зони. Това ще направим.


Те са добре организирани и четливи в отбранителната среда.Но те все още са офанзивен екип, пълен с индивидуалност “, добавя младият от Райхите