Plíšková липсва в номинация за Фед Къп, Hlavackova в момента е заместник-член

В разпределението на ролите в номинацията, но формално. До следващия петък, един час преди мача завърши наравно, ще стане ясно, че четиримата играчи остават за мачовете през уикенда.

Германците пристигат в Прага, където той ще играе в O2 Arena на 8 и 9 ноември също в пет. Те бяха номинирани Анжелик Kerberová Андреа Petkovicová, за първи път Сабине Lisická и Джулия Görgesová. Алтернативен е deblistka Анна-Лена Grönefeldová.

Пала и капитан Барбара Rittner немски отбор трябваше да обяви назначаването на четирима членове десет дни преди жребия за реда на мача. Но и двете все още може много час преди петък, 07 ноември, двама играчи сменена.

Той призна, че отборът му е лек фаворит. “Но аз не последва дискусия по тази тема. За мен е важно да знаем как да играе на тази позиция.Ние също имаме предимство в подкрепа на публиката “, каза той.” В окончателния състав ще бъде определен от настоящите резултати и състояние играчи точно преди мача. Всичко може да се случи. Поради това, че е възможно някоя опция “, заяви на пресконференция Пал сряда в Простейов.

Квитова след напрегнат програма от последните дни старт на турнира шампионите на удължаването на сезона няма значение. “Фед Къп финалите не играе всеки ден. След като имаме на финала на атмосферата Фед Къп опит у дома. Очаквам с нетърпение атмосферата и хубава седмица, ще имаме една победа кулминация “, заяви Квитова.

В номинацията, както се очаква липсва традиционната подкрепа Квитова (вляво) и Сафарова (в средата), дебютантка е Каролина Плишкова.

Сафарова вече са били на ски в Австрия.Почивка от тениса и се завръща в пълно обучение. “Надявам се да повтори изпълнението от последните финалите Фед Къп. Ние имаме добър и силен отбор. Аз вярвам, че ще спечелим “, каза Сафарова, който спечели преди година срещу Сърбия печелившата точка.

Един вариант за възможни решаващи двойки назначаването Hlaváčková и Храдечка. Сребърен deblistky на олимпиадата в Лондон може да се дължи Фед Къп заедно в продължение на повече от година и миналата седмица спечели на двойки в ITF турнира в Поатие. Начало

Пала мачовете си във Франция преди. “Никога не съм го намерили. Но аз говорих с двете треньори “, каза той.

Заради Фед Къп удвоява отново се съберат Андреа Хлавачкова (вляво) и Луцие Храдецка.Вземете шанс на финала?

Докладът на Германия се основава на десетте най-големи царство на света, както се очаква, има и седемнадесет Petkovicová който играе турнир шампион тази седмица в София. За първи път тази година в доклад, бившият финалист на Уимбълдън Lisická, че отборът му липсва поради контузия и се потопите в форма. Четири е клисури семейство, които биха могли да се създаде двойки чифт с Grönefeldovou. Начало

“Ние играем финали за първи път след двайсет и две години, за които аз се гордея. Разбира се, ние искаме да спечелим, но това чехи също. Само мисълта за финалите е вълнуващо и аз вярвам, че всички играчи, дори и чехите, показват голям тенис “, каза Rittnerová, който е капитан на деветата година.През 1992 г. тя е член на отбора победител.

чешки тенисисти, които търсят трета титла за последните четири години, сребърната чаша, спечелени през 2011 г. и 2012 г.