Új-Zéland nem egyedül, hogy hálás volt Brendon McCullumnak

Ahogy élt a krikettéletével, így elpusztult, a McCullum ethos magába öltözött abban a két labda matricával. A figyelemre méltó Tesztelőrekord, melynek első versenytársai, 54 golyócsúcs volt a Hagley Oval-nál Christchurchben, az Ausztrália elleni második és utolsó mérkőzésen, arra utal, hogy valaha is volt benne, hogy a legfinomabb kapitánya és talán minden nemzedéke még mindig bőven maradt benne. Teszteld a krikett búcsúzott: nem mindig csinálta őket, mint Brendon McCullum A Spin bővebben

Amikor a Marx testvérek feloszlanak, Groucho elmondta, hogy “most kijutunk, csak a nyilvános keresletet várjuk”: McCullum el akarta hagyni a nemzetközi krikettet, és megérdemelte, A tömeg még mindig felkiáltott.Bármit is definiáltak, bet365 fogadási bónuszt mint ahogy azt Malcolm elmondta a Cawdor Thane-ről, bár kissé más körülmények között. A Világkupa döntőjében majdnem egy évvel ezelőtt Ausztrál Brad Haddin megkérte McCullumot Ha ma “ingadozna”. “Túlságosan jó vagyok” – válaszolta a válasz, és ha az aznapi MCG-nál teljesen kudarcot vallott, akkor nem mutatott rá alkalmat arra, hogy megakadályozza, hogy igaz legyen magához. És nincs olyan csapattag, aki nem fogja tudni, hogy ez a hit megragadta őket, ahol voltak az első helyen. McCullum most aláírta nemzetközi karrierjét a leggyorsabb teszttel Százan mindannyian, mintha ezt a legérzékenyebb írásjelekkel fogják megtenni.Majdnem 30 évvel ezelőtt, Antigua otthonában, Viv Richards száz annyit 56 golyóból vágott le Angliából. Nem egészen 16 hónappal ezelőtt a jelet Misbah-ul-Haq ellenezte Ausztráliával szemben. Ha ezek meglepőek voltak, akkor különféle körülmények között foganatosították őket. Richards azt mondta nekem, hogy teljes engedéllyel rendelkezik, mivel a Blackwash sorozat ötödik tesztjének negyedik napján későn állította fel a demoralizált oldalt.

A Misbah hasonló második inning helyzetben jött. Amikor azonban McCullum megérkezett a ráncba, ez volt a mérkőzés első reggora, egy szeszélyes füves pályán, az oldalán pedig 32-es hármasban zuhant. Tehát megtette az ösztöneit, az egész cricketing filozófiáját.Az első labdáján játszott és elszalasztott, a következőre csúsztatta a csúcsát, a következőt csúsztatta, a szerencsét és a süllyedést. McCullum a tollpróba segített újradefiniálni a labdával a labdát, nem csak a A játék rövidebb formáit, de a Test meccs krikettjét is.


Az első Test században, Dhákában 143, öt és fél órát és 243 golyót vett magához: a 12. és az utolsó, kettő fut tovább, 260 órát és 119 kevesebb szállítást foglaltak el. A fehér labda cricket, ő úttörő elképzelést, hogy sétáljon le a pályán on off a csonkot, létrehozva saját vonalat, és peppering a lábát. És amikor a világ eljutott, a másik irányba ment, a pályán feltérképezhetetlen részeken állva, és a labdát a másik oldalán. A coaching kézikönyveket átírták. De aztán elkezdte tenni a Test-mérkőzéseken, a játék legtisztább formáján.Tavaly nyáron Headingleyben középen állt, és egyszerűen csak a Stuart Broad-től kapta az bet365 online sport fogadás első szállítást a hatos extra fedélen. Ez több, mint egyszerű önmeggyőződés, de vezetés. És ez a McCullum valódi öröksége. Ross Taylor örökösödése furcsaságot teremtett, leginkább azért, mert puccsnak tekintették, és egy jó ember leépítését nehézkesen, ha nem könyörtelenül kezelték. De senki sem mondhatja, hogy nem inspiráló előretekintéssel történt.Új-Zéland mindig óvatosan, intelligensen, korlátozott erőforrással maximalizálta a krikettet.

Martin Crowe, Jeremy Coney és Stephen Fleming – az utolsó közülük a legfinomabb Testkapitánya – a legmagasabb krikett agyuk volt, de mindig önelégítő “kicsiny Új-Zéland” volt, súlyuk felett, az évelő aluljáró a sarkában. Második hegedű is a saját országukban a rögbiegyesítéshez. Egy nap, Fokvárosban, egy kicsivel több mint három évvel ezelőtt, megváltozott. Kevesebb mint két óra alatt a McCullum első játékvezetője Új-Zélandot 45-nél kevesebb mint 20-nál elbocsátották, mint egy inning vereséget.Egy találkozón az új kapitány megkérte csapatát, hogy ne lehessen újból felmérni a teljesítményüket, hanem miért játszottak, mi volt a felfogásuk, és hogyan szeretnék őket tekinteni a földjükön, ahol a rögbi ellen irrelevánsnak számítanak. Ez volt a filozófiájukról.

A McCullum vezette, az eredmény egyértelmű, hogy mindenki láthassa. Eredményeik most kiegészülnek az All Blacks ünneplőjeihez, egy szecessziós országban, amely nem több, mint három fokos szétválasztással. Jóképű játékosokat és remek embereket hozott, akik jó emberek voltak. Amikor a világbajnokságon megcsúsztatta a csúszásait és a golyóit, valójában nagyon kevés közvetlen eredményt hozott, de az a mód, ahogyan felemelte a vadászokat azoktól, akik védelmet keresettek a vadászok számára, nem értékelhető.

A Fekete sapkákon túl.Amikor tavaly nyáron turnéztak Angliában, megmutatták, hogy a játékot agresszíven, versenyképesen játszhatják, de szórakozással és rancor nélkül. Ez egy olyan etosz volt, amelybe az angliai csapatot, melyet az önvédelembe zártak, megvásárolta. Ebből látható Ben Stokes és Jos Buttler. Az új-zélandi túrát, amit én tartottam és még mindig tettem, a legfontosabb, hogy valaha is ide jöjjön ide. McCullum megváltoztatta azt a felfogást, hogy a játék hogyan játszható és kell játszani, nemcsak saját csapata, hanem máshol is. A krikett nagy adósságot szenvedett.

bet365 fogadás bónusz