Unibet: ако отидем нагоре, ще бъде за нашия собственик … той има труден момент в момента

Тъй като мениджърът на Hull City се настани на стола си, дълбоко в стадиона KCom, нещата остават упорити, но след това някой пита: “Спечели в събота и този клуб ще може да си позволи няколко нови електрически крушки.”

Ако Брус отново потвърди репутацията си като специалист по промоция, като направи хореография за окончателната победа на Уембли срещу Шефилд в сряда следобед, неговата страна ще се върне във Висшата лига една година след Unibet като е била свалена. е много различно от преди 12 месеца, когато той предложи на Асем Аллам и на сина на собственика на Хъл Ехаб оставката му. “Старецът ме разговаряше – и Ехаб”, казва той, като духът на гласа му отразява истинската привързаност към 76-годишния Алем, който е сериозно болен и ще гледа финала от болничното легло. >

“И той, и Ехаб искаха да остана”, казва Брус. “Но аз им казах:” Да имаме седмица, за да се замислим “и това направихме.Излязохме и после се върнах и казах: “Ако все още искате да продължа, добре, нека се справим.”

Предложих да падна на меча, защото това е правилното нещо да направя. Предложих моята оставка, за да ги улесня, ако искат да направят промяна, но те бяха категорични, че не го направиха. “Беше трудно време, с всякакви мрачни и омраза, летящи около място, а хората казват, че можем да паднем право в отделенията.Бях притеснен, че може да има продажба на пожар, но ние бяхме в състояние да задържим по-голямата част от екипа. “Брус, като Хъл, отново е на кръстопът и не е сигурен дали възнамерява да Unibet остане начело следващия сезон. “Ще говорим за това след Уембли”, казва той. “Говорейки за поглъщане тук е доста близо, но дали това е вярно, аз не знам.” Каквото и да се случи – и чувството е, че той е склонен да остане, особено ако Хъл осигури 170 млн. Паунда, някои казват, че 200 млн. паунда, награда, която издига до топ дивизията – промоция ще бъде посветена на Assem Allam. “Той е причината, поради която дойдох тук, неговата наивност и начина, по който той беше”, казва Брус, усмихвайки се. “Той е истински добър човек. Кой би купил клуб за £ 40 млн., Когато би могъл да го вземе за един килограм?Само той можеше да направи нещо такова. Повечето хора щяха да го пуснат в администрацията и да не плащат дълговете, но искаше да се уредят. Той купи клуба за общността. “Той остави един или два въпроса да разстрои няколко души, но той взе тези решения в полза на клуба и не мога да подчертая това достатъчно.Той има труден момент в момента, така че ако можем да получим промоция за него и семейството му…”

Това би помогнало и за подпомагане на един често пренебрегван град. “Ние сме останали малко на крак”, казва Брус. “Никой не дава истинска история за Хъл, заради географското си местоположение, но промоцията ще ни върне на Unibet международната карта; “Прехвърлянето на града обратно в централната мрежа на играта и превключването на светлините от Хъмбър няма непременно да бъдат лесни.”

“Винаги съм имал достатъчно късмет, за да играя като играч и мениджър”, казва бившият капитан на Манчестър Юнайтед. “Но заради това, което е заложено в играта – и печеленето на пари в Висшата лига е доста невероятно – това е най-голямото ми за дълъг и дълъг период от време.” Шефийлд в сряда има някои много добри играчи и те – Ще взема огромно послание към Уембли.Трябва да бъда честен и да кажа, че преди този сезон не бях наясно с Карлос Карвалхал (португалски мениджър от сряда), но той направи голямо впечатление. “Брус познава талантливия отбор на Хъл с участието на Том Хъдъллстоун, Джейк Ливермор, Робърт Снодграс и Майкъл Доусън ще трябва да се справят със значителен натиск. “В големите случаи опитът обикновено помага”, казва той. “Не се заблуждавайте обаче, че дори опитни играчи и мениджъри се озовават в състояние; това е само човек.Тогава за това как се Unibet справяте с това напрежение. “Ако Хъл успее да си осигури място на слънце, Брус ще се отправи към вилата си в Алгарва, усещайки усещането за” абсолютно облекчение “следващата седмица. “Ако спечелим, ще празнувам няколко дни по-късно”, казва той.

“В нощта, в която сте прекалено физически изтощени, сте преминали през пистолета и дори сте спечелили , се чувстваш ужасно. “