Watford kaže da su Troy Deeney i Bet365 Ighalo borili

Voditelj Watforda, Quique Sánchez Flores, tvrdi kako je “potpuno nemoguće” da će Troy Deeney ili Odion Ighalo biti prodani tijekom tekućeg prolaznog prozora, ali ne bi mogli pružiti nikakva jamstva nakon kraja sezone.

> Kapetan Deeney posljednjih je dana povezan s Bet365 prelaskom na Arsenal, dok je vodeći svjetski strijelac Ighalo izjavio da je njegov san jedan dan za Manchester United.

Obje su bile u lijepoj formi za Horneti ove sezone Flores je vodio promaknuću stranu do deveta u tablici Premier lige. Domaćini se bore Newcastle u FA kupu u subotu i, dok Ighalo ili Deeney još mogu odmarati za sastanak s Steveom McClarenova strana, Flores se preselio da poriče sve spekulacije povezujući par s siječanjskim odlazom. “Mislim da je posve nemoguće”, rekao je Španjolac na pitanje hoće li biti moguće da se bilo koji igrač prodaje. “Naš cilj poput Bet365 tima je vrlo jasan.Povjerenje tih igrača je nevjerojatno. Oni su potpuno sigurni u sebe. Deeney poziva na više timskog rada Odiona Ighala.

“Nisu u žurbi ili žurbi da napuste Watford. Sretni su u Watfordu. Važno je ocijeniti takve stvari – koliko je važno biti sretan na nekom mjestu. “Deeney, 27, potpisao je novi ugovor s londonskim klubom nakon što ih je vodio na promociju. On je izjavio da će ostati i nema namjeru napustiti, a Ighalo, koji je postigao 14 ligaških ciljeva do sada ove kampanje, vjerojatno je uhvatio oko nekoliko klubova sa svojim oblikom. Iako je inzistirao da niti jedan napadač neće biti prodan u siječnju, Flores je priznao da Bet365 možda izgleda krenuti dalje u ljeto. “To je nešto što trebate prihvatiti”, rekao je.

“Kada? Ne znam.Moguće je da ćete jednog dana izgubiti te igrače. Imaju povjerenje u klub ove godine, siguran sam da žele postići ciljeve kluba s ovim timom. Nakon toga, to je nogomet i sve je moguće.

“Realno je misliti da Ighalo, Deeney ili Étienne Capoue igraju jako dobro i da će dobiti ponude – to je normalno. Igrači mogu odlučiti što žele za svoj život, to je važno. ”

Ighalo je zarobljen sedam puta od strane Nigerije, ali Deeney se tek treba pozvati na višu Englesku set-up.

Rekao je: “Možda sljedeći korak za Deeney ne razmišlja o odlasku u Bet365 klađenje drugu momčad, sljedeći korak za njega bi trebao biti pogled na reprezentaciju. Zašto ne?

“Slučaj Jamie Vardy u Leicesteru. Ušao je u reprezentaciju jer konačno trener cijeni performanse i kvalitetu igrača. ”

Jedan naziv dugo povezan s Watfordom bio je bivši napadač Tottenhamova Emmanuela Adebayora, koji nema klub. Dok Flores priznaje da je pogledao Adebayora i dogodio se razgovori, izrazio je rezervu nad 31-godišnjim Togoleseom. Na pitanje je li Watford više ne zanima potpisivanje Adebayora, Flores je rekao: “To nije istina.Nismo donijeli odluku jer ćemo do posljednjeg trenutka pokušati biti u pravu da je igrač igrač koji nam treba.

“Ne samo igrač već i karakteristike igrača jer je nevjerojatan igrač, ali karakteristike Adebayora, to je nužnost momčadi? “Moramo provjeriti sve jer ne želimo igrače koji očekuju da će igrati svaki pojedini dan, svaki pojedini susret. Ne možemo dati takvim okolnostima igračima – ne znam je li moguće riješiti u narednih nekoliko dana. “