West Bromwich Albion – Middlesbrough FC

Преди да отворите кръг мениджър Тони Pulis публично заяви необходимостта да донесе най-малко пет нови лица, сега той твърди, че не би сляпо купите на “облаците на нови играчи, за да се запозная с някой там.” Уест Бромич досега от началото на първенството и не се засили вход, след като победи Кристъл Палас загуби от Евертън и отпадна от Купата на лигата …

Всяка загуба на Мидълзбро, следователно, съвсем определено обеща зает срок ден в региона Мидландс. Нито липсата на придобивания, но не можем да обвиняваме всичко на една точка от последните пет изяви в дома на Хоторнс е предимно без съмнение, за сметка на много Pulis. Като цяло WBA празнува само един от последните 12 проучвания, и това е само част кървава.

Ако Тони Pulis е по няколко причини, разочаровани, Айтор Karanka ще бъде началото на сезона, а удовлетворени. Също така, въпреки че Боро успя да улови топката дебюта си купа, но пътуването до Фулъм щанд е очевидно по-поносим от изхода třetiligového ръцете на Нортхемптън. Освен това, Мидълзбро и Съндърланд ограбен миналата ново попълнение Алваро Негредо веднага грабна гол и две асистенции.

Испански треньор Boro преди една седмица, няколко промени и някои от тях са да се очаква този път. Излекувана Даниел Аяла има голям шанс да се върне в сглобяването и зъбите на базата на смила новодошлите Бернардо Еспиноса. Виктор Валдес според Karanka все още не е готов да заеме своето място сред трите бара и ранените е и друг новак в отбора, Мартен дьо Roon.

Най-големият проблем е в ляво, но Karanka Бек, когато увреденото му теле падна за Джордж приятел и коляното смяна художници са работили тяхната магия Fábio. Редуването следователно ръба иначе биха могли да запушва Антонио Бараган. Любопитно е, че прекалено, от начина, по който Тони Pulis регистрира трудност на левия Бек; Брендън Галоуей в седмицата достигна задната бедрения мускул, поради което тя е само на шестнайсет, Kane Уилсън (които се редуват в купа) теоретично може да стане първият играч, роден през 21 век, които са имали някои им на тези минути във Висшата лига.