Европейските финали се класираха отново, Сузане Ленглен и телевизията

1) С окончателното представяне на финала на Шампионската лига ние представяме главните герои: първата победа на Реал Мадрид в първия финал срещу Stade de Reims през 1956 г. от еквивалента на Испания на Pathé News; целите от всички финали между 1956 и 1962 г., в които Реал играе седем пъти и печели пет. Атлетико Мадрид е шампионката два пъти, първото си представяне, загуби с 4: 0 от Байерн Мюнхен през 1974 г. и с Реал през 2014 г. Историята на Реал с финала е, разбира се, не само дълго, но и в някои от тях: Предраг Миянович първата титла на клуба за 32 години (след като победи Partizan 2-1 през 1966 г.) срещу Ювентус през 1998 г .; срещу Валенсия през 2000 г. – със Стив Макманаман, който зарадва феновете и балистичния волейбол на Zinedine Zidane през 2002 г. срещу Байер Леверкузен.Атлетико обаче има форма срещу своите съперници със седем победи през последните три години, последната от дома си в Ла Лига през февруари. Красиано Роналдо открива първите пет свободни удара от Шампионската лига този сезон. 2) Артистичен и доста красив Pathé кадри от юни 1925 г. на славната Сузане Ленглен, която доминираше женския тенис по това време и спечели “Уимбълдън” шест пъти. Записите на “Уимбълдън” са фантастични, но не са кръпка за извънредните слабости на снимките на Ленглен.Малко по-актуален: Рафаел Надал излиза на Сам Грот на тазгодишния Френски Открит. 3) Високото си удоволствие тук, живеейки във въздуха като спортен водещ Гари Радмич има поп в съустрейката си Катрин Хейнан на канал KRON-4 в Сан Франциско, защото откраднал “спортна история” от него – кастинга на LeBron James в продължението на Space Jam. “Честта и достойнството на KRON” беше на карта, очевидно. Джи Конг Ли (известен като Питър) на Чинас оцеля след огромна катастрофа, след като бе заслепен и бе изстрелян зад гърба на колата на Райън Твезр на срещата на F3 в Спилбърг миналата събота. Ли беше диагностициран с четири фрактурирани прешлени и разбита пета, но се възстановява добре.Tveter беше освободен по-късно от болницата, а третият участващ шофьор, Педро Пикет, се появи невредим. 5) Третата дивизия на Еквадор празнува празник, докато Pelileo победи Indi Native 44-1. Това е 45 “Gooooooooaaaaaaaaaaaaaaallllllllllll” от очевидно неуморен коментатор.

6) Конкурентно жонглиране. Да, това е нещо. Високи от блога от миналата седмица 1) Бил Бейли се забавлява с темата за съвпадение на деня. Facebook Twitter Pinterest

2) Любовта на бейзбола под линията продължава с тази великолепна колекция.Най-добри хвърляния; най-добър улов; най-големите хитове; прилепнали прилепи; бюст прозорци; болка на съдията; като се надпреварват, а Макс Скразър от Вашингтонските граждани се оказва непоколебима. 3) Очарователен поглед към феновете на Сиатъл Сийзърс, през очите на осведомително настроения им собственик Дрю Кери.

4) Само пет души, синът на Сан Карзола, Енцо, вече има всички движения. 5) Палави боксьори и непослушни MMA 6) Жена Бобоса е напълно ненароден от банковото дело в Дейтона и по подобен начин, никакъв срам в преоткриването на класика на жанра: “Просто имах полента с яхния. Тя идва…”Съпругата на Рикардо Патреси крещи дробовете си на скута на Херес със съпруга си.