Играчите на волейбол в Карлсбад почукаха Прибрам и останаха в кварталите

Тактика натиск върху обслужване на усложни опоненти минават, Карлсбад волейболисти от началото на основата. Малко колебание се случва в края на първия сет, в 21:14 Прибрам състояние дава три точки зад себе си, той спря във времето серия треньора Иржи Новак завърши на снимачната площадка и дома до победен край.

Вторият набор Karlovarsku не услугата, следователно, ръководството Pribram. Това не е до 08:12 състояние, но изведнъж след изтичане на времето и идването на Майкъл Kriska ситуацията се променя бързо, може да се върти в 24:15, още на следващата setbol обърна Treial и проба за изпълнение е завършен.

“Във втория сет, мислехме, че може да свири сам.Ние се отърси и играе на противника “, заяви треньорът на Карлсбад Иржи Новак.

В третия сет имаше всичко под контрол цялата ръководството и Преображение точки третия мач завършиха мача ясен резултат. Прибрам не помогне повръща, плюс Карлови Вари цари на блока, с които не се справят příbramští.

“Аз съм щастлив за извършена голяма производителност”, похвали треньор Смит. “Ние сме доволни от победата, Прибрам игра играхме предимно на блока”, добави капитан Андрю Карлсбад спортисти.

играчи Příbramští се разгневиха на себе си, отколкото би довело дължи Karlovarska добър мач. “От нас това не е едно добро представяне, ние не разполагаме с редовен загуба и противниците ни бъде достатъчно, във всички дейности.Благодарение на това, Карлови Вари не трябваше да бъде твърде разстроен и не трябваше да изпълнява изключителни постижения “, казва Мартин Бьом, капитан на Прибрам.

Напротив, треньорът на Прибрам Мартин Коп беше ясен. “Имаме слабо представяне на атаката, още нямам статистики, но не искам да виждам процент от всички играчи”, каза той след мача. “Опитах се да го завъртя, но нямаше никой от залозите. Услугата продължи малко в третия сет, но не направихме голяма част от стандартната ситуация. С това представяне нямахме шанс да го направим, три точки за Вари заслужено.За нас сега започне конкуренция, всеки играч може да достигне в съвестта, ако през следващата седмица ще отиде да плати и да се чудите “твърдо отговорил треньор Прибрам.

Екстралига продължава с редовен ритъм и събота се свива Карлови Вари до Бърно, на масата на шестата обща маса. “Спечелването Прибрам е супер за нас, сега отиваме в Бърно, така че ще видим дали ще може да изпълнява това упражнение на открито”, казва Ондрей Hudeček, капитан VK ЧЕЗ Карлови Вари. Треньорът Jiří Novák е по-конкретен. “Вярвам, че ще продължим по този път”.

В главата статистика по борба се откриха Spiker Зденек Малек.Вечният заместник, който в Карлсбад четири години преди идваха само от Прибрам, достигна дванадесет точки зад Хенри Treialem, който е бил 13, стана втората най-bodujícím играч на мача.

“Мотивацията все още е това, което е игра време. Той е бил четири години, тъй като аз съм отишъл там от момчетата, които познавам и околната среда дойде феновете.Това е малко специфично, ми хареса, но беше като всеки друг мач, подготовката беше същата. Не е установена разлика “, казва той Зденек Малек обяснява:”. Разбира първия сезон Емоциите са много по-големи, когато това е свеж, след четири години, но сега тя е с мерник и това е толкова много емоции не предоставят, това е един класически мач ”

Въпреки Малек срещу Прибрам играе от самото начало, това не освобождава под етикет за цялото време те са активни. “Това е моята роля в Карлови Вари и аз го приемам. Винаги шансът идва, дори когато бяха ранени миналата година в редовен Spiker Марек Zmrhal или плейофа Михал Krisko, ние трябваше да замени лентяй. Така че шансовете винаги идват, сезонът с чашата е дълъг.Приемам го така, както е, и когато вляза, получавам доверие, така че се опитвам да постигна максимално представяне. Сравнявам се с тази роля “, признава Зденек Малек.

Мачът с Прибрам, дори благодарение на приноса му, не е излишен ненужно от дълго време. “Радвам се, че го е направил доста гладко и два пъти с ясен набор от леки усложнения в друга”, казва Карлсбад Spiker, като добави: “Знаехме, Прибрам е труден отбор. Ние защитихме добре, давахме много защити. Сега не помогнахме за атаката в зона 4, но я заменихме на шоуто, където Михаел Кришко беше отличен.Успяхме средни и добри доходи. ”

След шест кръга extraligových е амбициозен Karlovarsko четвърти в таблицата с две поражения, с Либерец и Кладно. “Мислехме, че още в Кладно подбираме провали. Ние трябва да се борим като това е и ще бъде по-добре подготвен за мача с Либерец, който е обвинен от екипа на заглавието, както и с Кладно частично отмъщение. До тогава, можем да очакваме по-Будейовице, с когото сме играли досега “, казва Зденек Малек.