Хари Магуайър печели рутинна победа за Лестър над размирния Нюкасъл

В края на ден, изпълнен с предварителни разговори за поглъщането и протести срещу ръководството на Майк Ашли в Нюкасъл, ограничената и неумела страна на Рафаел Бенитес накара уморено познатия вид на силни кандидати за изпадане.

Ако възходящ мобилен Лестър бяха заредени с енергията от яркото слънчево греене и лазурно синьото небе на Тайнсайд, техните домакини Betclic mobil сякаш са влетели в хибернация и се оттеглят в черупката си, тъй като остават безпроблемно и хванати в зоната на изпадане.

Екипът на Бенитес събра само две точки през този сезон и този тревожен старт може би обясни присъствието на рядък посетител в шикозните места.

Собственикът на Нюкасъл гледа първия си мач в Сейнт Джеймс Парк от май 2017 г. и получи пермафрозно посрещане.След встъпителните припеви на „Искаме те да излезеш от нашия клуб“, феновете на дома се вписаха: „Изправете се, ако мразите Майк Ашли“.

Много привърженици надлежно се изправиха на крака, като тези бяха в основната , Милбърн, застават да обръщат гръб към терена, за да се изправят срещу техния bete noire. Седнал заедно със своя PR съветник, Кийт Бишоп, външно Betclic необвързаният Ашли беше представен като се смее и шегува. Доста по-малко развеселен домашен мениджър отдавна не е доволен от пристрастието на собственика и ясно вярва, че последните резултати отразяват неадекватното лятно набиране.

„Разочарован съм“, каза Бенитес, чиято страна посети Манчестър Юнайтед следващата събота. „Липсва ни увереност.Знаехме, че ще бъде много трудно, но трябва да продължим.

Реално единствената надежда на испанеца да остане отвъд следващото лято може да бъде успешното изкупуване на Питър Кениън. Въпреки че липсата на дискретност около подобни планове задейства всякакви алармени звънци, фактът, че Нюкасъл отказа да коментира въпроса, показва, че Ашли не го е отхвърлила. “Нямам представа за нищо”, каза Бенитес, който изглеждаше неясен дали спортният магнат ще се включи в срещата на срещата за януари за трансфер.

Екипът му изглеждаше неудобен и остър в лицето на Betclic live враждебният саундтрак, състояние изострено, когато Лестър поведе, след като ДеАндре Йедлин блокира удара на Хари Магуайър с ръка след ъгъла на Джеймс Мадисън.Въпреки, че Мартин Дубравка се гмурка по правилния начин, вратарят на Нюкасъл не можа да попречи на ниското наказателно изпълнение на Джейми Варди под тялото му. Гарет Саутгейт, очевидно в Тоун, за да оцени потенциала на Мадисън за Англия, погледна одобрително.

С Кенеди се бореше като ерзац лев бек на мястото на контузения Пол Даммет, страната на Клод Пуел контролираше, но леко яхна късмета си. като безапелационен Мохамед Диаме се отправи с глава и Джоно Шелви почти се изплъзна от Каспер Шмайхел от любезност на дързък лоб с 60 двора. Файвърът: регистрирайте се и получавайте ежедневния ни футболен имейл.

Бенитес замени Мат Ричи с Джейкъб Мърфи, подтиквайки очевидно дълбоко впечатлената Ричи да изрази недоволството си, когато тръгна.Необичайно мирис на бум посрещна решението на мениджъра.

Сцената беше заложена за друг превъзходно доставен ъгъл на Мадисън, който този път доведе до Магуайър, който завоюва командно изпълнение, като се насочи категорично отвъд Дубравка.

“Много съм доволен”, каза Пуел. “Играем добър футбол и рискуваме.” Ако само Бенитес може да каже същото. Петър Кениън прави първи стъпки в план за стартиране на поглъщането на Нюкасъл. Прочетете повече Месут Йозил на Арсенал завършва хлъзгав ход, за да потъне Уотфорд. Прочетете повече