Арнаутович запечата победата като мъртъв уест Хем Манчестър Юнайтед

Клубовете не могат да спечелят Висшата лига до края на септември, но със сигурност могат да я загубят. И въпреки това за Манчестър Юнайтед смъртта или по друг начин предизвикателството им за титлата в мъчителен следобед в Уест Хем се чувстваше като бележка под линия.

Проблемите им бяха написани широко в откритите пространства на стадиона в Лондон в края на миналата събота домакинство с Wolves и изхода за Купата на Карабао в ръцете на Дерби на Олд Трафорд, да не говорим за гражданските вълнения между Жозе Моуриньо и Пол Погба, това беше още един низ.

Уест Хем се стабилизираха след губещата си серия от четири мача в началото на сезона и си струва да си припомним тревожността, която се обхвана след последното поражение – у дома на Уулвс – и предварително мачовете срещу Евертън, Челси и Юнайтед.И все пак Евертън бе пребит в Гудисън Парк и имаше насърчение да бъде взето от домакинското равенство срещу Челси.

Това беше поредното излъчено изпълнение, но те не трябваше да бъдат изключителни, за да облекчат Юнайтед.

>

Моуриньо заряза извънборсовия Алексис Санчес, въпреки че го накара да пътува и той поиска реакция от своя заекващ екип.Това, което той получи, само засили усещането, че нещо е нарушено на „Олд Трафорд“ и той няма такт или тактика, за да намери решението.

Най-големият проблем на Юнайтед остава неспособността им да разбие добре организирана защита; да ги извади от форма с футбол с предно краче и това отново беше доказателство.

Нямаше съгласувана стратегия за настъпление, те не преместваха топката достатъчно бързо и те заспаха до поражение, което гледаше на картите от момента, в който Фелипе Андерсън вкара първия си гол на Уест Хем в петата минута.

Мануел Пелегрини, мениджърът на Уест Хям, заяви, че не „помни да чувства опасност от ситуации в нашата кутия“ и докато е там бяха няколко, беше ясно от гледна точка на Юнайтед, че няма достатъчно.

Побга беше анонимен и решението на Моуриньо да го замести в продължение на 70 минути ще покани по-нататъшен контрол на отношенията им.Но полузащитникът на marquee не беше сам в демонстрацията на основна липса на глад и шофиране.

Играчите в бледорозовото можеха да бъдат поставени под въпрос относно отношението им, почти към мъж и беше лесно да се чудя дали са все още дават всичко от себе си за своя мениджър.

С ниската увереност Юнайтед се нуждаеше от добро начало. Не го получиха. Моуриньо твърди, че Пабло Забалета е в офсайд, когато пое пас на Марк Ноубъл и се прехвърли към Андерсън, който блестящо се отправи към дома си с последния крак. Беше трудно да се каже, дори след като гледах повторенията.

Моуриньо беше включил Скот Мактомини отдясно на задната тройка и не можеше да има прекалено много състави на Юнайтед през годините, които се гордееха с повече височина и физичност. Компромисът дойде поради липсата на скорост и движение.Къде бяха опциите за притежателя на играча, когато Юнайтед се впусна в територията на Уест Хем? Всичко беше толкова еднократно и безсилието можеше да се види в някои от реакциите на Погба. Фейсбук играчите на Pinterest United изглеждат унищожени при финалната свирка. Снимка: TGSPhoto / REX / Shutterstock

Уест Хем седна отново на преднината си и Юнайтед изкопа стъпало, огъвайки мускулите си и ги натисна малко назад. Но те се постараха да влязат зад себе си и общата сума на усилията им за първото полувреме беше заглавието на Ромелу Лукаку, което се върна отвън от пост от кръста на Ашли Йънг.

Уест Хем заслужи заслугата си и организация, дори и това да не е охрана, и те отидоха по-напред отпред, когато Андрей Ярмоленко се изправи на Неманя Матич и хукна наляво преди да стреля.Топката се отклони от Виктор Линдельоф, за да вкара в автогол.

Моуриньо направи атакуваща смяна, когато оттегли Линдельоф, въведе Маркъс Рашфорд и премина на 4-1-4-1. Целта на Рашфорд беше красавица – удар с гръб от ъгъла на Лука Шоу.

Седем минути по-рано Маруан Фелаини удължи Лукас Фабиански с глава. Имаше ли път към платното за Юнайтед?

Отговорът беше „не“. След като Моуриньо крещи за фаул от Забалета на Рашфорд, отличният благородник освободи Марко Арнаутович за трети.

Това беше най-лошият старт на Юнайтед за сезон във Висшата лига. По-голямото притеснение е какво показва историята, когато нещата започват да се разплитат за Моуриньо. Западният Хам Юнайтед 3-1 Манчестър Юнайтед: Висша лига – реакция на живо!Прочетете още Джозе Моуриньо обвинява липсата на VAR за загубата на Манчестър Юнайтед от Уест Хем. Прочетете още