A Los Angeles Rams tűzvezetője Betclic után öt vesztes évszak után

 

A Los Angeles-i Rams majdnem öt vesztes szezon után lőttek edzőt Jeff Fisher-nek.

A lépés a meglepetés, mert a csapat nemrég bejelentette, hogy három évre meghosszabbította őt szezon előtt. De a kosok egy meghiúsult kudarcot jelentettek, amikor visszatértek LA-ba egy 4-9-es rekord után, amit vasárnapi 42-14-es otthoni veszteség okoztak Atlanta-ba, amikor Fisher-t a Colosseum tömegéből vette fel.

„Ő dolgozott fáradhatatlanul néhány kihívást jelentő körülmény Betclic ellenére – mondta Rams tulajdonosa, Stan Kroenke a csapat által kiadott nyilatkozatban. „Fontos szerepet játszott abban, hogy segítsen ebben a csapatban történelemben az NFL Los Angelesbe való visszatérésében, és mindig is hálásak vagyunk a szervezet iránti elkötelezettségéért és elkötelezettségéért.Ez azonban a megfelelő idő, hogy változtassunk, hiszen teljesítményünk nem éri el a rajongóim elvárásait. Mindannyian arra összpontosítunk, hogy a szervezetet javítsuk és egy olyan csapatot építsünk, amely a Los Angeles-t büszkevé teszi. Küldetésünk az, hogy Betclic megünnepeljük a Super Bowl címet rajongóinkkal a Los Angelesben. A legfelsőbb bíróság nem fogja vizsgálni az NFL 1 milliárd dolláros ingerlési elszámolását. ”

A kosok hétfőn sajtótájékoztatót fognak tartani, ahol várhatóan egy ideiglenes edzőt neveznek.Los Angeles-ben csütörtök este van egy játék, a Seattle-i szétválasztó rivális ellen – ironikusan, egy csapata, akit az ő rámjai játszottak jól az elmúlt években.

Amikor a csapat átköltözött St Louis-ból, az érkezési időnek meg kellett lennie nagyszerű hazatérés Fisher számára, aki a Woodland Hills Los Angeles-i közösségében nőtt fel, és főiskolai labdarúgást játszott a Dél-Kaliforniai Egyetem Colosseumában. De Rams szurkolók szkeptikusak voltak Fisher számára, mivel 27-34-es felvételét négy szezonban St Louisban kezdték el, és rögtön azon tűnődött, vajon miért nem tudta új csapatban kezdeni a csapatot egy új edzővel.Ez a szkepticizmus felháborodott, amikor a Hall of Fame visszavonult Eric Dickerson, a Rams, aki Betclic nagyszerű volt, amikor a csapat korábban az LA-térségben volt, novemberben robbantotta a Fisher-t a rádióműsorában, és csodálkozott, miért folytatta a csapat az edző alkalmazását. >

A kosok bejelentették a szerződés meghosszabbítását a múlt héten, nyilvánvaló reményei szerint, hogy megakadályozzák az elégedetlenséget. De a csapat bukása, köztük a tavaszi tervezet csúcspontjával kapcsolatos gyenge játék, Jared Goff tűnt Fishernek, aki 16 év alatt hat osztócímet nyert a Tennessee Titans edzőjeként, mielőtt csatlakozott volna a kosokhoz.

< p> Legalább a kosok csinálták neki egy szívességet. Elhagyja a csapatot, és valószínűleg fejedzést végez, és Dan Reeveshez kötötte a legtöbb veszteséget az NFL történetében lévő vezetőedzővel 165.