Bet365 fogadások az interneten

 

bet365 fogadások az internetenAz El Deportivo kényes helyzetben van, és itt az ideje a kapitányoknak és a játékosoknak, akik tapasztalattal és fontos jelmezekkel rendelkeznek. Tegnap volt Lucas Pérez, aki önkritikát végzett, ma a forduló Pedro Mosquerának, a játékosnak, aki a karkötőt viseli a Bet365 pályán. A csapatnak javítania kell, és sürgősen meg kell tennie, mert a második forduló első játékai kulcsfontosságúak lesznek az üdvösség eléréséhez. A Dépor befejezi a liga Barcelona, ​​Celta, Villarreal és Valencia ellen, hogy mindenki a Coruña-ban elengedhetetlennek tekintse ezeket a Bet365 találkozókat a pálya folytonosságával. “Van egy mérkőzésfázisunk, amelyben nagyon erősnek kell lennünk” – mondta Mosquera.A galíciaknak a Riazor közvetlen versenyzői, mint például a Levante, a Las Palmas vagy a Malaga, megkapták a párosokat, ahol nem tudnak kudarcot vallani.

A mosquera is beszélt a hét másik főszereplőjéről, ebben az Bet365 esetben a akaratlan főszereplőről. A gólszerző Rubén Martínez, aki Valencia első gólját nem teljesítette. “Ruben már jó, ösztönözte és gondolkodik arra, hogy pontokat adjon a csapatnak.”

El Dépor vasárnap meglátogatja a Santiago Bernabéut, a Kék és a Fehérek számára nehéz összecsapást, annak ellenére, hogy a Zidane játékosai nem Bet365 rendelkeznek jó idővel. “Megpróbálunk egy kicsit belefúrni a sebbe, háromszor kell három pontszámot szereznünk, de tudva, hogy ez a Bernabéu pontszám nem lenne rossz.”Emellett Navarro nem gyakorolta a Bet365 fogadások az interneten csapattársaival a boka rosszindulatát. A Sidnei az edzés vége előtt visszavonult az izom túlterhelés miatt. Biztonságos veszteségek Fede Cartabia sérülésért és Fede Valverde, hogy a félelem félelmét a fehér csapat adja.