Betclic

Betclic welcome bonusBetClic е основополагащата марка на BetClic Enterprise Group, която е основна компания, която притежава няколко големи хазартни предприятия по целия свят. Въпреки че компанията започва живота си в Лондон, през 2005 г. BetClic всъщност е основан от французин Николас Беро, който започна с един служител и първоначална инвестиция от 3 милиона евро. През 2008 г. Mangas Gaming закупи 75% от BetClic от собственика си за 50 милиона евро. За своите британски операции BetClic е базирана в Гибралтар и е лицензирана от Комисията за хазартни игри на GB. BetClic също е регистриран в Малта, има централа в Лондон и има лиценз за залагане за целия ЕС.

Този преглед на BetClic ще разгледа по-отблизо какво може да предложи букмейкъра на феновете на спортните залагания и дали компанията може да претендира за една от най-добрите онлайн букмейкъри в резултат на бонуса на BetClic.

Като цяло BetClic предлага добър стандарт на обслужване на клиенти за спортни залагания, без да е особено отличен или изключителен. Наличните бонуси са добри, но няма нова оферта за безплатни залози или съответстващ бонус за депозит за нови клиенти, а сезонните бонуси всъщност не са сред най-добрите оферти за безплатни залози.

Въпреки бонуса BetClic, възможностите за обслужване на клиенти са добри, като функцията за чат на живо е много полезна наистина за клиенти с въпроси. BetClic също полага всички усилия да гарантира, че клиентите получават отговор на своите запитвания в рамките на 24 часа. В BetClic има добра гама пазари на живо и в игра, като всички предстоящи събития на живо се показват в удобен календар.

Като цяло рейтингът на BetClic е добър в някои области и по-малко в други. Този преглед на BetClic трябва да ви помогне да определите области, в които компанията е силна, и други, където може да има по-добра стойност от други букмейкъри.

Този бонус е наличен само за определени спортове и състезания за тези спортове. Спортовете са футбол, баскетбол и хокей на лед. Състезанията, на които може да се приложи бонусът, са изброени в секциите за условия на уебсайта на BetClic. Това е истински бонус за пари, без изисквания за пускане, а максималното увеличение на офертата е 10 000 евро.

Другият бонус, достъпен за клиентите на BetClic, ще заинтересува феновете на мобилните приложения за залагане. Този бонус е под формата на възстановяване на загубени залози. Първият залог, който клиент прави, използвайки приложението BetClic или мобилната версия на сайта, е безрисково. Ако залогът загуби, BetClic ще възстанови стойността си като безплатен залог до максимална стойност от 10 евро.

BetClic също предлага сезонни и специфични за събитията бонуси, които обикновено се прилагат или за тенис, или за футболни състезания. Тези бонуси могат да бъдат под формата на безплатни залози, възстановяване на суми или увеличаване на печалбата, в зависимост от спорта и състезанието.

Намирането на опции за контакт с обслужване на клиенти в BetClic не е толкова лесно, като раздела за контакти е скрит в долната част на началната страница, с дребен шрифт. След като бъдат намерени обаче, те предлагат прилично ниво на обслужване. Предлагат се и функции за чат на живо и за електронна поща, а функцията за чат на живо има удобна функция, при която клиентите се информират колко време ще отнеме представител на отдела за обслужване на клиенти да отговори на запитването им.

Този преглед на BetClic установи също, че имейл е полезен начин да се свържете с екипа за обслужване на клиенти в букмейкъра. Клиентите се приканват да предоставят телефонен номер с всички запитвания, така че екипът за обслужване на клиенти да може да отговори с подходяща възможност. Както при функцията за чат на живо, времето за отговор се дава на сайта, а на имейлите обикновено се отговаря в рамките на 24 часа.

В BetClic има доста стандартна гама от спортове, колкото бихте могли да намерите при всяко друго букмейкърче. Клиентите могат да намерят пазари и на двата кода за ръгби, крикет, тенис и американски спортове, като бейзбол. Тъй като BetClic е компания със силни европейски корени, бунтърите могат да намерят и пазари за спорт като волейбол и хандбал. Предлагат се и специални предложения като самоличността на следващия Джеймс Бонд.

Полезна характеристика на сайта е календарът на събитията, в който са изброени всички предстоящи събития, на които BetClic предлага пазари. По този начин става ясно на всички клиенти кои пазари са достъпни за всеки спорт в следващите дни и е много удобна функция на сайта.

Съществуват редица методи за депозит и теглене на средства от BetClic. Клиентите могат да депозират пари, използвайки дебитни и кредитни карти Visa, Maestro или Mastercard. банков превод, Skrill, Paysafecard и Neteller са други опции. Минимални и максимални суми за теглене важат за всички тегления, които клиентът прави с помощта на дебитна или кредитна карта. Тези лимити варират в зависимост от това кой доставчик на карти се използва от клиента. Те се показват ясно, когато пунтер направи теглене от акаунта си в BetClic. Всяко теглене, направено от Skrill и Neteller, трябва да бъде не повече от десет хиляди британски лири (10 000 британски лири) в една транзакция.
Betclic worldwide:
Betclic CZ Betclic DE Betclic UK Betclic FR Betclic HR Betclic NL Betclic Serbia Betclic Russia Betclic Germany Betclic England Betclic Bulgaria Betclic Czech Republic Betclic Espana Betclic France