Energybet bonus

Energybet участва в обменните курсове от 1998 г. насам и оттогава разшири своята дейност в повече от 20 държави. Руският сайт на тази букмейкърска компания работи от няколко години и привлича голям брой клиенти. Те са удовлетворени не само от предлагането на тарифи, но и от възможността да играят в казино или покер.

Всички тези услуги по време на съществуването на офиса са се възползвали от 4 милиона души. В света на залаганията, Energybet стана известен не само с името си, но и с различни бонуси и кампании. И ако добавите богата програма от подкрепа и лоялност на голям брой специални услуги, като например залагания чрез мобилен телефон, залози на живо, игри, излъчвани в реално време, и така нататък, става ясно, че е необходимо да се обърне внимание на този букмейкър.

Energybet BONUS € 400 ЗА НОВИТЕ ИГРИ »

Курсовете са по-добри от средните. Нивото на курсовете, с изключение на американския спорт и конни надбягвания, е на ниво от 1.80 – 1.80 до 1.9 – 1.9. В американските спортове маржът на ниво от 4 – 5% (в размер на 1.9-1.9 от 1.92 – 1.92), така че тя да стане интересен Energybet букмейкър за залагане на чужди спортни лиги. Това важи и за състезанията. Energybet предлага прилични курсове и залагания на живо. Повечето букмейкъри в интернет предлагат така наречените цени на живо и Energybet, разбира се, не е изключение.
Live залаганията стават все по-популярен тип залагания, благодарение на които можете да залагате директно на сайта точно по време на всяко събитие. Energybet предлага залози на живо за всички спортове, изброени по-горе, и за всеки спорт има богат избор от възможни залози. Валутни курсове за индивидуално живо промяната на схемата по време на събитието, в съответствие с текущата сметка, както и в случай на състезателни велосипеди, или в съответствие с позициите на участниците.

Друг полезен и най-важният модерен елемент са тарифите, използващи мобилни устройства, т.е. телефон или таблет. Energybet предлага приложения за почти всички устройства с Android, Windows, iOS или Blackberry. Програмата има интуитивен интерфейс, подобен на уебсайта на букмейкъра. Приложението ви позволява да залагате на всички спортове и да предоставяте пълна информация за отделните събития. Благодарение на това клиентът разкрива пълна картина на възможните му печалби.

Сделките се извършват от всички известни методи – с банков превод, с кредитна карта или електронно портмоне (Monebookers, NETeller, Click2Pay и Ukash). Освен това, Energybet има сметка в руска банка, така че всички транзакции се извършват много бързо, в национална валута и, най-важното, без никакви проблеми!

Определено плюс за руски и английски играчи. Услугата Energybet се поддържа непрекъснато на руски език, включително и по телефона. Ако се обадите на безплатния номер, можете бързо и лесно да се справите с всички проблеми. Разбира се, има и възможност за комуникация чрез електронна поща или чрез чат директно от приложението за игри.