FA nem hajlandó megjegyzéseket tenni a jelentésekről

A Labdarúgó Szövetség megtagadta az észrevételeket arról, hogy két Anglia-játékos ugyanazon az éjszakán meglátogatott egy csíkklubot, amikor Wayne Rooney-t fényképezték a csapatszállodában, és az irányító testület továbbra is felülvizsgálta a játékosok szabadidejére vonatkozó politikáját A nemzetközi feladatokról.

A Liverpool Jordan Henderson és Adam Lallana arról számoltak be, hogy éjszaka Bournemouthba utaztak, miután az ideiglenes vezető, Gareth Southgate, az Anglia 3-0 győzelmét követő napon megszabadult. Skócia a világbajnokság Betclic online sportfogadás selejtezőjén. Magától értetődik, hogy Henderson, aki a teljes pályafutása során teljes volt, ivott vizet a szalagklubban, és a napot Bournemouth-ban töltötte, amely vacsorát tartalmazott barátaival.A Sun azt állította, hogy két órát töltöttek a klubban, mielőtt 1-kor elmentek volna, hogy visszatérjenek a Hertfordshire-i csapatba. A Wayne Rooney a “zavarba ejtő” reakcióba lép ki a szálloda esküvői fotóira. 2-2 rajzoljon Spanyolország ellen a múlt héten, amikor Lallana megnyitotta a pontozást, mielőtt elhagyta a pályát, és az első félévben rágcsálós sérülést szenvedett. – folytatta Rooney, miután bocsánatot kért, hogy ugyanazon az éjszakán egy esküvői bulin kerül sor a vendégekkel. A Rooney-állítások után kiadott nyilatkozat azt mondta: „Anglia személyzete Betclic fogadások az interneten felelős azért, hogy mindig megfelelő módon viselkedjen.A szabadidős politikát a nemzetközi kötelességünk alatt felülvizsgáljuk. ”

Szombaton az Arsenal elleni harc után a Manchester United kapitánya elmondta, hogy tiszteletben tartották, és elítélte a kezelését. A média a „szégyentelen”.

A Southgate-t a múlt hónapban létrehozott ötemberből álló bizottság a hivatalos hétfőn hivatalosan megkérdezi, hogy meghatározza a Sam Allardyce állandó utódját.Glenn, az FA elnöke, Greg Clarke, a technikai igazgató, Dan Ashworth, a League Managers ‘Association elnöke, Howard Wilkinson és az egykori Anglia bal oldali Graeme Le Saux.

Adrian Bevington, aki öt évig töltötte az FA Club England ügyvezető igazgatóját 2015-ig, úgy véli, hogy az egykori Middlesbrough és a jelenlegi 21 év alatti edzője az egyetlen jelölt, miután a vezető oldalt két győzelemre vezette, és két húzással a négy mérkőzéstől. „Az FA vezetése ismeri Gareth-et és mindenkit, és nem hiszem, hogy bárki mással beszélnek” – mondta Bevington a BBC rádiónak. – Azt hiszem, Gareth-nek ebből a csoportból kapja a munkát.November 30-án van egy igazgatósági ülés, és azt hiszem, Gareth Southgate akkor lesz az igazgató.

„Gareth nagyon tapasztalt a nemzetközi futballban. Ötven páratlan sapka Angliának, négy nagy verseny döntője és ő dolgozott együtt az FA-val a fejlesztési Betclic online sport fogadás csapatainkkal, mielőtt 21 év alatti edzőnk lett volna, így természetes, zökkenőmentes progresszió volt.

“Gareth nagy A játék hallgatója nagyszerű ismeretekkel rendelkezik, és fényes és nyitott gondolkodású, kiváló kommunikációs készséggel rendelkező személy, akit a 21 év alattiek bizonyítottak, akiket tavaly nyáron a Toulon versenyen sikerrel vezetett. Csak azt hiszem, alkalmas a nemzetközi futball ritmusára.