Fogadások az interneten

A Yaya Touré 316. játék és a Manchester City végső otthoni kirándulása a Pep Guardiola 97 pont, 105 gól és 31 győzelem oldalán történt – mindegyik a Premier League-korszakban.

játék Az elefántcsontparti Kolo testvér, egy korábbi városjátékos, bemutatta Yayának egy életre szóló bérletet a városnak, egy „316” címkével ellátott keretes inget, és a város mozgalmának egy példányát, amelyet kedden bemutatták a város sportfogadás képzési létesítményében. Touré azt mondta: „Örülök, hogy mosolyt hoztak a rajongóknak – nagyon segítőkészek voltak, így én és a családom megköszönnék nekik.” Jamie Vardy a helyszínen Leicesterért nyerte meg a 10-es Arsenal-t. >

Guardiola nyolc változást hajtott végre a 0-0-ról itt Huddersfield ellen vasárnap, csak Leroy Sané, Fernandinho és Gabriel Jézus ellen.Touré volt az egyik, aki behozta és volt az éjszaka kapitánya, és a játékos vezetője volt az igazgató ismerős 4‑1‑4-1-es formációjában. Read more info

Chris Hughton egy változást végzett a Brighton XI-ben, aki pénteken verte a Manchester United-t, a Leonardo Ulloa pedig Glenn Murray helyett.

A Guardiola messze nem volt elégedett a kijelzővel és a vasárnapi sportfogadás eredménnyel. Gyorsabb, vékonyabb város volt.Tehát, amikor Aymeric Laporte átlósan átment Bernardo Silvának a jobb oldalon, és a labda azonnal belépett a dobozba, a menedzser elégedett lett volna.

Még közelebb mentek, amikor Fernandinho előrelépett, az ellenzék mögött mozdult és találta Ilkay Gündoğan-t, Shane Duffy-nak, hogy csúsztatott fogadások az interneten blokkot készítsen. Később, amikor Ulloa-t megtámadta, nyöszörgés volt, amikor a játékvezető elítélte a jogsértést, és Guardiola ugyanolyan hatástalanul nézett ki a tisztviselővel. Sané magas fokozatba ütközött, a középső körön át égett, és a védőn belüli áthaladást Danilo-ba húzta.A jobb hátsó megfogta ezt, és lenyűgözően befejezte Mathew Ryan jogát. Facebook Twitter Pinterest A Yaya Tour´e és a Manchester City játékosai a Danilo-t a Manchester City korai vezetésével adták. Fénykép: Paul Ellis / AFP / Getty Images

A város 1-es éjszakája Claudio Bravo volt, és rossz szerencséje volt. Amikor Davy Pröpper leereszkedett a jobb oldalon, a chilei kapus kezdetben elfojtotta a labdát, hogy láthassa azt a hollandnak.Pröpper elfordult, és áthúzódott a lángoló Bravo-n, Ulloa vezette a labdát haza, és ily módon élénken illusztrálta, miért lett Ederson City első választássá.

jobbra és Jézust találva, bár csak oldalsó hálót talált.

Sané mégis jó célt teremtett Silvának, de először a csöpögő varázslata úgy tűnt, hogy a labda először balra indult, majd Jobbra, mielőtt Ryanre lőtt. Pillanatokkal később a keresztje találta Silvát, és a labdát a vezetőre törte, a 104-es célszám pedig a rekord.

A város második felének feladata, hogy a versenyt távol tartsa a látogatóktól.Fernandinho megmutatta, hogy amikor a Laporte-ot első alkalommal közelítjük meg a sportfogadás büntetőpont közelében, megfordítva, és Ryan-nál ragyogva, aki jól megtámadta. – többet elpirult, amikor lövés után ömlött, és szerencséje volt Anthony Knockaert nyomon követésére. Ezzel átugrott, mielőtt kivágták volna.

A Gundogan és Sané közötti sarok közötti gyors gondolkodás egy harmadik várost termelt, mint Fernandinho, aki Ryan fölött húzódott. este a tömegből énekelt.Ez volt a vége, amit megérdemelt, és négy percig fennmaradt egy álló ovációra. – Köszönöm, hogy ilyen csodálatos csapattársa vagy. Ha valaha is lesz egy legenda ebben a klubban, akkor ez az ember – mondta Vincent Kompany, a kapitánya később.