KL Rahul epikus kopogása Indiának nagy rendű győzelmet jelent Angliának

Milyen szép nap a harmadik bíró. Ezt a foglalkozást egy olyan személy írta le, aki „pánik pillanatokkal szúrja be az unalom óráit”. De ez a lusta vasárnap a MA Chidambaram Stadionban nem volt olyan adóköteles munka.

Bruce Oxenford 1936-ig egész csésze teával, néhány tiffinnel, keresztrejtvényrel boldogulhatott fel a szemében. talán és fárasztó megszakítások nélkül. A bírónak nem kellett egyetlen döntést hoznia mindaddig, amíg Moeen Ali kétségbeesett felülvizsgálata nem következett be, amit Adil Rashid, a szintén gyorsan megtagadott, kissé hihetetlenebb követett.Ellenkező esetben az Oxenfordnak semmit sem tett, ami arra utal, hogy a labda ritkán hiányzott a denevér közepén egy rohadtan átitatott Test harmadik napján.India KL Rahul nem fog aludni az Anglia elleni epikus inning ellenére. Ali Martin Bővebben

Az ilyen nyugalom ritka luxus volt a harmadik bajnoknak Angliában, Bangladesben és Indiában. Szobája általában feszült tevékenység volt, ami gyakran olyan mondatokhoz vezetett, amelyek a következő szavakkal kezdődtek: „Sajnálom, Kumar mate, de…” De itt Oxenford tölthette volna a napot a védőpajzs jellemzőinek javításával, amit a közelmúltban tervezett. heves, egyenes vezetések ellen, amikor középen áll ki.Az egyetlen szerkentyű, amire az utolsó fél óráig volt szüksége, egy vízforraló volt egy másik élénkítő csésze teához.

Nem úgy, hogy a krikett unalmas. De kiszámítható volt. India sok futamot szerzett, az egyetlen meglepetés, hogy Virat Kohli mindössze 15-et sújtott, Angliában pedig a nemes, vitorlázott vödörök, lemondott.

A KL Rahul csodálatosan folyik a század, a negyedik és a a legmagasabb karrierje, de az első Indiában. De a Rashid elleni, a közeli előtti rendellenesség ellenére, amikor egy nagyon széles lábtörést szeletelt, ez egy kétszáz évszázad lett volna. A Parthiv Patel 71-re rúgott, és Karun Nair a legmagasabb tesztelőnyét eddig regisztrálta.Kohli és Cheteshwar Pujara végül elbocsájtották, de a perifériás játékosok jók voltak, ami kielégíti az indiai tábort, amely most már „Mumbai-t csinálhat” ebben a meccsben.

A Rahul már kezdettől fogva valami különlegeset kért.

Az Alastair Cook úgy döntött, hogy elkezdi Liam Dawson-t Stuart Broad mellett, amely legalább az volt, hogy a debütáns baloldali fonókorlátot egy korai keresztségnek adta, mint egy teszt bowler, miután a szombat éjszaka elhúzta magányos leányát

Dawson célpontja volt, de ez nem zavarta Rahulot, aki hamarosan leereszkedett a pályán, hogy a labdát a hosszú távú határon vezesse; a következőben ugyanolyan távolságot vezetett a hosszabb ideig; két tiszteletre méltó kézbesítés, két dühös lövés. Read more info

Ezt követően mindnyájan nyugalom volt Indiában a gyorsított nyitó párra.Patel türelmetlenül és vidáman megdöbbent, mintha egy észrevétlenül hirtelen emelkedett volna a West End színpadra. Valójában, mivel Patel az oldalra lépett, sokkal jobban teljesített, mint a véletlen Wriddhiman Saha.

Azonban Patel nem tudta teljes mértékben megfizetni. Lehet, hogy túlságosan ambiciózus volt Moeen ellen, amikor egy kipróbált kísérletet szelídre szeletelt.Ezzel ellentétben Rahul több mint hat órán át tartózkodott, és érzékelte, hogy aranyos lehetősége van arra, hogy cementet alkosson az oldalon.

Jelenleg vannak figyelemre méltó távollétek, Rohit Sharma, Ajinkya Rahane és Shikhar Dhawan, de egy veleszületett ez az arány biztosan garantálja a helyét, amikor India a következő tesztet hajtja végre – Banglades ellen.

Rahul öröm nézni, egy szelíd figura, akinek nincs szüksége bátorításra, hogy lövöldözzen, és rengeteg számuk van: wristy meghajtók, lofted meghajtók, kövér vágások, amelyek gyakran elmenekülnek a harmadik embertől, és a lábujjainak könnyed foltjai. Ő egy 21. századi nyitó denevér, aki nem szeret lógni. Liam Dawson: „Még soha nem tapasztaltam ezt a fajta nyomást, mielőtt tovább olvastam

Mégis, egy évszázad Rahulból nem volt elég nagy a vasárnap jelentős tömegének kívánságlista.Miután Pujara elkapta a csúszást, Ben Stokes-tól 16-ra, a Kohli-nek volt egy meglepő vétele, aki örökölte a mini-istenség állapotát, amely Sachin Tendulkar egy vagy több évtizede volt.

Csak a helyet foglaltak el, ahogy Kohli letelepedett, riasztó és macskafajta volt, amikor ellenséges szállítmányokat szállított Stokesból a harmadik ember határáig. De ezután megdöbbentette a csendet a stadion. Széles, közepén egy nyomorúságos varázslat, úgy döntött, hogy körbejárja a boszorkányt, és hitetlenkedik, mert a labdát egyenesen a Keaton Jennings-hez hajtották rövid időn belül.Anglia ünnepélyesen ünnepelte magát, de kevéssé lenne mosolyogni az arcukra egy fárasztó nap végén, azzal a kivétellel, hogy a következtetése 24 órával közelebb érte őket a repüléshez.

Kohli távozása és Nair eljött az ideje, hogy a télen Angliában tapasztalt legkedvezőbb dobogófelületre telepedett le. Egy esélyt sikerült elszökni, amikor Cook csúszottan nem tudta megragadni a trükkös fogást a Nair denevérének széléről Jake Ball-tól. Hamarosan Cook eltávolította magát a csúszókról, talán az önmagától is, és valószínűleg egy zúzott ujj miatt. Ezután a partnerség könnyen virágzott a bowling támadás ellen, amely egyre fogatlanabbnak tűnt.

Ha a Ball a legcsendesebb Angliában volt, a Broad a legcsekélyebb volt.A spinnerek közül Dawson volt a leggazdaságosabb és legelterjedtebb, ami önmagában is elért eredmény, de még mindig az első bábot keresi; Rashid, a sorozat 23. áldozatának megszerzése ellenére, a legjobbja alatt volt. Az összes edző számára ez egy próba volt, bár a játék menetének módja nem feltétlenül szükséges, hogy sok bowlingot végezzen egy indiai második inningben. Ismét úgy néz ki, mintha Anglia törekvéseinek magassága a batsmenjeik számára lett volna, hogy megmentse a meccset.