Nováková също вкара в Тоблах, спечелвайки Крюгер и Кала

Сънародникът му Йоханес Hösflot Klæbu беше десети, но въпреки първата загуба за сезона поддържат общата линия. Най-добрият от чехите Алеш Рази зае 58-о място в тазгодишния СП със загуба от повече от две минути. Вторият поставен зад Петр Кноп и до десет в осми финишира Адам Фелнър (72.)

Тялото не достигна дори другите две чешки националния отбор -. Катрин Berousek завърши на 56-о място място и Петър Hynčicová 68 позиция.

Новака е на тринайсет години на същата писта в Давос преди седмица. В Toblach в средата на състезанието се проведе четиринадесетото със загуба от по-малко от тридесет секунди по челото. Във втората част тя загуби, тя падна до 27.вместо изостанаха от победителя и една минута и 27 секунди.

“След началото аз се опитах да се свърже с Rakušance Terese Stadloberové, но темпото му не ми допадна на всички. След първия кръг бях много уморен “, той описва Doe върху наклонени сайт.

“Някак си dobojovala до финала, но дори и така бях доволен. Това е втората ми раса разстояние в точките отново, което е страхотно. Радвам се, че се върна в Топ 30 “, каза водачът, който в защитата на общото класиране за Световната купа 25-о място. Преди класически изтребител неделя е четиридесет и две.

За Kallaovou наредени пет норвежки пътеки.Вторият завърши с разстояние от 5,8 секунди Ragnhild Hagaová трета Хайди Wengová, следван Астрид Якобсен, Марит Бьорген, а шестата е Ингвилд Flugstad Östbergová.

čtyřiadvacetiletý Крюгер едва за втори път в живота се бори си подиум, точно както на годината Toblach в трети януари на свободен десет. Този път в Италия Клайба излезе от сянката на сънародника си, който загуби непобедимостта на сезона. Sovereign Лидерът на СП триумфира в шест предишни състезания, в които той играе.

Преди седмица Klaebovy липса на свободен петнадесет Давос се използва, за да спечели Морис Manificat и Toblach на френския национален отбор проследени на второ място с десет секунди загуба на Крюгер.Бритни Андрю Мусгрейв беше третият път.