Sigi Schmid напуска 1xbet след осемгодишно управление

1xbet portugalСиги Шмид, треньорът, който е водил Сиатъл Саундърс за цялата си история за MLS, е напуснал клуба по взаимно съгласие.

“Сиги Шмид е безценен член на Сиърърс ФК от началото на MLS на клуба, което ни води до многобройни трофеи и постоянна печеливша култура за седем сезона”, заяви собственикът на Сарърис Адриан Ханауер. “Сиги напуска клуба с нашето най-голямо уважение и благодарност за годините си на служба. В крайна сметка клубът и Сиги се съгласиха, 1xbet че в този момент е необходима промяна, но наследството на Сиги ще бъде винаги част от нашата история.Иордан Морис, Юрген Клинсман и оцелели от американската футболна хип-машина Прочети повече Сайрънърс в момента е на второ място от дъното на Западната конференция на МЛС и са вкарали само 20 гола този сезон, най-ниската сума в конференцията.

Шмид спечели четири пъти US Open Cup и MLS Supporters Shield веднъж с Sounders, но каза във вторник, че е съжалявал, че не е в състояние да донесе MLS титла в Сиатъл. “Гордея се с успеха, който постигнахме при спечелването на пет големи трофеи в Сиатъл, които се класират за сезона за седем сезона”, каза Шмид. “Единственото ми разочарование е, че не успяхме да донесем MLS Cup на нашите огромни фенове, които 1xbet винаги са подкрепяли добрите и лошите времена.В заключение, искам да благодаря на организацията Sounders FC, на феновете на клуба и на Сиатъл за тази невероятна победа. ”

Помощникът на Sounders Brian Schmetzer ще поеме временно екипа. “Брайън Шмерцер ще стане наш временно главен треньор и ще започнем търсене, за да определим кой ще поведе играчите през следващите няколко години”, каза генералният мениджър на Сарънс, Гарт Лагеруи. “Стабилността и лоялността са отличителни белези на тази организация и ние трябва да върнем клуба и да вземем добри дългосрочни решения за 1xbet jogos de futebol нашето бъдеще в опит да установим претендент за шампион.”

63-годишният Шолд е един от най-успешните треньори на МЛС и е спечелил титлата с Columbus Crew и LA Galaxy преди пристигането си в Сиатъл.The Sounders също са на един от най-страстните пазари на отбора, а отборът има средно 1xbet повече от 40 000 души, което е най-високото в MLS.