Unibet megdöbbentette Shanghai-ot, de a Sydney FC az ACL-ben a Red Diamonds-ra esett

Jai Ingham első szakmai célja segített Melbourne Victory győztes kezdetét az ázsiai Bajnokok Ligája kampányában. Az A-League klub szerdán az AAMI Parkban lerobbant Shanghai SIPG-t 2-1-re az Inghamban és Besart Berisha-ban, Wu Lei ekvalizer oldalán.

A Victory győzelmét, de Ingham pillanatát Kevin Muscat januárban egy érett korú újonc szerződéssel és takarékosan használta. Ingham szembesült a viktoriánus Unibet állami bajnoki ellenzékkel a közelmúltban szeptemberben, de a kínai Super League meccsével szemben vállalta a lehetőséget.

Sven-Goran Eriksson által edzett szingapúri csapat tehetséggel teli csapatba került.Mind a három külföldi támadó sztár – Elkeson, Dario Conca és Asamoah Gyan – hat ázsiai nemzetközi csapattal együtt indították a mérkőzést, és hamarosan hatást gyakoroltak. Az Adelaide United az ázsiai bajnokok Ligáján átszaladt Shandon Luneng legyőzésével. p>

12 perccel Elkeson hosszú távon lőtt, és hamarosan Yu Hai első röplabdát találta.

Amikor az eső leereszkedett, egy lenyűgöző Unibet kontingens vörös A Shanghai szurkolói a szokásos szenvedélyes Victory szurkolók köré csoportosítják.De Victory ellopta a vezetést, miután Nick Ansell blokkjával Elkeson lövésén ellenkezett.

Oliver Bozanic labdája Inghamot találta, és megosztotta a sanghaji védekezést, lehetővé téve az egykori állami bajnokságot,

Danny Vukovic és Daniel Georgievski végső zümmögő blokkokat adott a Victory számára egy eredményjelzői előnyben a félidőben, de vezetésük csak hét perccel tartott a szünet után. Sanghaj brazil fenyegetése finom keresztet adott a hátsó posztra, így a kínai válogatott Wu lecsaphatta Georgievski-t a gólszerzéshez.

Sanghaji szinten volt, de kénytelen volt az utolsó félórát játszani Unibet anélkül, hogy $ 500,000-t Gyan, akit egy hordágyon vettek fel petyhüdt panasszal.

A látogatók tovább folytatták az esélyeket, de Kosta Barbarouses a büntetőterületükre zúdult.A Kiwi helyére a helyettes Lu Wenjun volt a doboz szélén, Abdulrahman Al-Jassim bíró adta a rúgást.

A Qatari tisztviselő korábban megragadta a Victory bátorságát, amikor Ingham sárga lapot kapott Berisha által elkövetett szabálytalanság.De nem volt semmilyen panasz, amikor a szabálytalanságot a dobozban látták, és Berisha szétoszlatta a büntetést.

Az albán öt perc múlva egy hatalmas esélyt hagyott fel a Unibet meccsre, -Valódi esély és egy őrült kivitelben, a Victory helyettes Connor Pain és Conca megütötte a posztot, miközben Shanghai sok esélyt elhárított. Shanghai 22-11-es számokat vezetett, de Melbourne nélkül hagyta el Melbourne-t. kiemeli a kampánynyitóját.

Muscat tisztelgett oldalán támadó szellemével, és a Nick Ansell és Jason Geria védelmezőire mutatott rá. “Nagyszerű csapatot vágunk ma este – nagyon, nagyon jó csapat” – mondta. “Ha keményen dolgozol, akkor gyakrabban jön a könyvespolc jobb oldalán.”

A 40 éves labdarúgásban Eriksson azt mondta, hogy még soha nem látott olyan eseményt, amely nem engedélyezett Shanghai célpontja 1-1.A játékvezető abbahagyta a Unibet mérkőzést, amikor Shanghai egy másik labda közelében lőtt, és a svéd zavarba jött.

“Jó labdarúgó meccs volt [és] nem hiszem, nézz a futballra – mondta. “Öt meccs, és valahol más helyre kell lépnünk.” Facebook Twitter Pinterest A Sydney-i szurkolók kis zenekara volt a Saitama-i Urawa Red Diamonds ellen.Fotó: Toshifumi Kitamura / AFP / Getty Images

Az A-League oldalán az éjszakai játékban a Sydney FC kardjába esett Japánban, hogy 2-0-ra ugorjon egy klasszikus Urawa Red Diamonds-re.

A korábbi J-League edzője Graham Arnoldot egy korábbi Vegalta Sendai játékosának kísértette szerdán az első csoportos mérkőzésen, amikor Yuki Muto lőtt a Unibet korai megnyitó előtt, mielőtt Shinzo Koroki második félbüntetése biztosította, hogy Sydney még mindig még egy japán ellenfelet verni.

A Sky Blues a japán Saitama Stadionban három fokos hűvösben kezdett a tengeren, a Reds magas nyomása alatt, és küzdött, hogy helyet találjon.A debrecens központi védő Zac Anderson a ládába dobott, mint egy csípős öt ember háttal.

Sajnos Anderson számára emlékszik első mérkőzésére, főleg arra a célra, amelyet a nyolcadik perc. A 24 éves nem tudta tisztítani a labdát a dobozban, és Muto egyszerre egy egykezes célt tûzött ki, közvetlenül Vedran Janjetovic ellen.

Már a felsõ kezével a Mihailo Petrovic edzõs vörösök aggodalmasan néztek hogy az ausztrál ellenfelük rágja fel őket és kiüti őket. De a Sky Blues kényszerítette Unibet be a játékot.Vagy inkább Urawa meghívta őket, és néhány passzust elküldve megtévesztette, és néhány hibát vétett a birtoklásba. Sydney-ben üdvözölt bebiztosítást és számos lehetőséget kínált – bár nem hajtottak végre semmit elég ahhoz, hogy kiegyenlítő legyen.

Sydneynek volt egy esélyük, hogy kijusson a Reds hibáján, amikor Andrew Hoole belerohant a gólba, de a lövése széles volt, és mégis eltérített a játéktól. / p>

Hálás lenne Chris Naumoff csapattársa brilliance-i lökéshéjáért, mielőtt félidőben megtartotta oldalát a versenyen.Tomoaki Makino egy szabadrúgást indított, amely egyenesen Janjetovic felé hajózott volna, ha nem volt Naumoff ösztönös célnyilvakodása. Janjetovic tiszta próbát tett, hogy megtagadja a Tsukasa Umesaki-t a szünet után, majd később elszakadt a Wataru Endo kapitánytól a 23-as Under 23-as kapitánytól.

De ő részben hibáztatta, amikor Sydney újabb célt tűzött az ellenfelei számára. Ezúttal Seb Ryall volt, aki visszalépett a Koroki helyére.Kényszerítette Janjetovicot az idő előrehaladtával, hogy a vörösöknek szankciót nyújthasson, amelyet Koroki megfelelően átalakult. Arnold végül hozta Alex Brosque-t és Milos Ninkovic-ot a padról, átalakítva a formációt és segítve az Éget

Matt Jurmannak még mindig a legjobb esélye volt, hogy oldalirányú mentővonalat biztosítson, amikor hat perc múlva egy sarokba torkollott, de valahogy lemaradt a pontatlan sorozatról.

Sajnos két hiba vetett minket a játékért “- mondta Sydney középpályás Milos Dimitrijevic. “Nyugodtan maradunk, keményen dolgozunk és minden játékot megtanulunk. Most már jobbnak kell lennünk, és nem szabad nyilvánvaló hibákat csinálni. ”

A Sky Blues fogadó uralkodik az Evertonben, az Everestben, az Allianz Stadionban.