Unibet mint Yaya Touré utolsó szó a Dynamo Kyiv ellen

A Manchester Citynek túlnyomórészt magabiztosnak kell lennie abban, hogy túlmutat a Bajnokok Ligáján a harmadik helyen, amikor harmadik alkalommal kéri különösen, hogy a Dynamo Kyiv kíméletlenül ki van-e zárva a visszatérőben.Manuel Pellegrini Unibet szerint a Dynamo Kijev győzelmét indokolja a gyenge csapat a Chelsea Read addig, amíg a Yaya Touré az utolsó pillanatban egy gyönyörűen megdöbbent sztrájkolást adott a Citynek egy kétlépcsős párnával, Manuel Pellegrini csapata keményen megengedte Kijevnek a nyakkendőbe való visszatérést egy második félidőben, amikor gólt szereztek és City más félek. Ezek közül a Vitaliy Buyalskiy erőfeszítése volt, amely kényszerítette Joe Hartot, hogy remekül megmentse magát jobbra, mielőtt a Touré csapódott volna.

A negyedik döntőbe érkezés első éve a Touré erős fegyverével indult Denys Garmash hogy szabadrúgást végezzen.Andriy Yarmalenko lebegett, és amikor a No10 követte azt a Unibet területre, ahol a labda visszajött hozzá, és kényszerítette Hartt, hogy egy keresztrúgást dobjon a bárhoz. Pellegrini Fernandinho és Raheem Sterling Touré és Fernando a középpályán és David Silva a Sergio Agüero mögött. Touré egy labdát Agüero-ba pörgött, aki visszaadta az elefántcsontparti csapatnak, hogy az Oleksandr Shovkovskiy-t érje. Kijevben fenyegetett, amikor Lukasz Teodorczyk, aki Fernando könyörtelen játéka volt, eltört, de erőfeszítése nem bántotta Hartt. A város nyitója a Sterling-től balra vezető finom munkából származott, aki megnyerte a látogatók nyitó sarkait. Kijev nem tudta megcsinálni a kétet, és Silva megmutatta nekik, hogyan. Átgördítette a labdát Touré fejére.Leszállt, és Agüero Unibet nem volt jelezve, és nem volt kedve elmulasztani a közeli küzdelemben a 16. gólt a versenyen elindított 17 futamából. Pillanatokkal később az argentin megduplázta a vezetést. Garmash ellopott, Fernando ellopta a labdát, és amikor Agüero-nak újrahasznosították, a támadó futása okos volt, mert jobbra húzódott, de a cél kevésbé volt, és Shovkovszkijra és szélesre süllyedt. A Manchester City Yaya Touré még akkor is nagy erővel bír, amikor hobbling | Alan Smith Bővebben

A városi oldalon valóságos, hogy nehezen zárják le a hátsó ajtót.Ahogy Fernando korábbi hibája megengedte Teodorczykot is, Nicolás Otamendi hiba átadta a birtokot a veszélyes embernek, Yarmolenko és okos passzolása a mögötte megjelent Teodorczyk-nek, de Unibet erőfeszítése hiányzott a nyugtalanságtól. amelyben minden alkalommal, amikor Kijevben vagy a város volt a labdát tettek előre haladéktalanul. Fernando elnyerte a birtokbavételét, és befújta Agüero-ra, amelynek Touré tükrözte a versenyt. A labda pontosan a középpályásig jött, ahol ő akarta, és a lövés arra kényszerítette Shovkovszkiját, hogy elfordítsa egy sarokig. A 41 éves nem tehetett semmit, hogy megakadályozza a város klasszikus másodpercét, amikor a szünet közeledett. Agüero megfordult, és visszafordult Sterlingbe. Az előrelátó szellem a szellembe ültetett, és a hágó elhúzta a kijevi rearguardot.Silva nem tudott és nem is hiányzott. Kijevben a téli szünet után jött vissza, bár Serhiy Rebrov csapata 13 barátságot játszott az elmúlt hónapban, hogy csökkentse a rozsdásodást. A versenytársak helyett nincs helye, és amikor a bíró, Antonio Mateu Lahoz, a félidős Unibet küzdelemért küzdő Kijevben találta magát.

Talán a hat tinédzser elindítására vonatkozó döntést az 5-1 FA Kupa A Chelsea-ben vereséget szenvedett, Pellegrini a kick-off előtt elmondta: “Nagyon jó kezdetünk van 11-re és szükségünk van egy nehéz csapat ellen. Mindig fontos, hogy egy gólt szerezzen. Célunk, hogy az elejétől próbáljunk gólt szerezni. Nagyon fontos pillanat. ”

Örült volna az első félidőben.A város lebukott, és a menedzser intervallum chatje hangsúlyozta annak fontosságát, hogy egyszerűen folytassa, ahogyan volt: nyomja Kijev, vegye a labdát, majd lépjen a cél felé lépésben.Dynamo Kyiv v Manchester City: Bajnokok Ligája utolsó 16 első liga – élőben! Olvass tovább

Rebrov helyettesítette Teodorczykot Júnior Moraes-rel a Unibet második félidőben, és reménykedhetett, hogy a No11 lehet olyan kíméletlen, amennyire a City a cél előtt bizonyult. Moraes-t Gaël Clichy ügyetlen átadásával átadta a labdát, és az azt követő Kijev-támadás befejezte Yarmolenkont, hogy Hart lövöldözött, figyelmeztetést küldött a Cityre, hogy újra összpontosítson.

Az Olimpiyskiy stadion megnyugtatására megragadni a labdát, és jön Kijevben. Sterling elkapta és lehet, hogy büntetést tudott nyerni, amikor Aleksandar Dragovic közelében lőtt, de Mateu Lahoz nem volt kényszerítve.Néhány perccel később, amikor Dragovic Silva-val és a spanyolul fellebbezett, ismét a büntetőbíró mondta, hogy nem. A Kijev és a City közötti átszurkolják a szerencséjüket. Otamendi csak akkor jött el, ha meglátta Buyalskiy erőfeszítéseit, hogy flipper lehessen róla, és Hart 2-1-re. Ez kényelmetlenül érezte magát a városban. Miguel Veloso megtaláltatta Yarmolenko-t, aki fel kellett volna állítania Moraes-t, majd Sterlingnek meg kellett takarítania a Velosót. Touré késői célja növelte a margót, ami véget ért, és a városnak március 15-én az Etihad Stadionban kellett befejeznie üzleti tevékenységét.