Unibet mobil sportfogadás

Unibet mobil sportfogadásHa kedveled a labdarúgó fogadásokat, akkor biztosan nem várhat a nyári szünet végén és a legjobb labdarúgó-bajnokság kezdetén. A Bookmaker Unibet is felkészül a 2018/19 szezon kezdetére, és már készített egy érdekes ajánlatot a felhasználók számára. Várakozás ideje a legjobb Premier League kapusaira, és minden alkalommal kapjon ingyen fogadásokat, amikor gólt szerez.

Kinek érhető el az ajánlat? Vegyen részt az akcióban az Unibet bónusz minden felhasználójának, akiknek érzékeny profiljuk van. Az új játékosok jogosultak a bónuszokra is.

Mikor tartják a promóciót? Az ajánlat érvényes minden 2018 – 2019 Premier League labdarúgó mérkőzésre. Ugyanakkor a labdarúgó-játékosokra vonatkozó fogadásoknak 2018. augusztus 10-én 20:00 óráig (GMT) kell lenniük.

Hogyan lehet részt venni az akcióban? Az ajánlat felhasználásához a játékosnak ki kell választania bármelyik kapust a listáról (olvassa el az Unibet honlapján), és tegye meg a megfelelő tétet. A minimális ajánlat 25 euró vagy annak megfelelő összege. Az akció határain belül a felhasználó csak egy tétet tehet a játékoson.

Milyen előnyök állnak a játékosok rendelkezésére? Minden egyes labdarúgó-mérkőzés során a kiválasztott kapus részvételére a következő bónusz díjakat fogják megvalósítani:

a mérkőzésen elért 2 gólért – egy ingyenes tétből 5 eurót vagy ennek megfelelő összeget.
3 gól esetén – 10 eurós vagy egy másik pénznemben ingyenesen fogadott tét.
A kapott jutalmat a felhasználó Unibet sportfogadás bónusz számláján jóváírják a meccs vége után 48 órán belül. Használható az Unibet BC általános feltételeinek és szabályainak megfelelően.

Siess, hogy a Premier League legkiválóbb kapusára tehetsz.

more: Unibet ( alternatív link ) – online sportfogadás