1xbet

1xbet Историята на букмейкърската фирма 1xbet се датира от 2007 година. От деня на учредяването й фирмата постоянно се развиваше, като стигаше до все по-широк — и все по-взискателен — кръг на клиенти. Днес може с пълна отговорност да се установи, че букмейкърската фирма 1xbet принадлежи към глобалните лидери в своя отрасъл. Те се отличават м. др. с огромно количество стационарни пунктове, с рекордно в отрасъла количество наети работници, съвременен мобилен сайт и с приложения, предназначени за няколко системи.

Известно е не от днес, че за да се привлече клиента към себе си, той трябва с нещо да се поощри. Букмейкърските фирми все се надпреварват помежду си в новаторски решения в борба за нови клиенти. Конкурентни курсове, грижа за всяка подробност в мобилните версии и приложения, фактът, че фирмата постоянно е на разположение на клиентите — това са подробности, които решават за това, на коя от букмейкърските фирми клиентът ще се възползва от услугите й. Обаче най-важното и най-привлекателното са… бонусите! Какви бонуси предлага 1xbet на клиентите си?

 

1xbet 100% bonus 100 $/€ »

 

1xbet, като излиза насреща на очакванията на клиентите си, има в офертата си редица привлекателни бонуси както за новите, така и за старите клиенти. Новите клиенти могат да разчитат на бонус, който го има в офертата на почти всяка букмейкърска фирма в света, т. е. бонус от първата вноска. Клиентите, извършващи първата си вноска по сметка на букмейкъра могат да очакват удвояване на първия си депозит дори до сума 100 EUR!

Бонус върху депозита в 1xbet се предоставя автоматично след извършване на първата вноска, а допълнителната изгода е възможност за плащане на парите чрез онлайн портфейли, като м. др. 1xBet Skrill. За изплащане на бонусовите средства, придобити от тази акция се изисква 5-кратен оборот с бонусовите средства — което изискване е относително ниско за букмейкърските стандарти. Единственото допълнително изискване за оборот с бонусовата сума в 1xbet е поместване върху купона на 3 секции по минимум @1.40 всяка една. Затова пък няма никакви ограничения относно спортове или видове избирани залагания — което може несъмнено да се смята за голямо преимущество.

Освен обсъдения вече 1xbet бонус от първата вноска — който има в офертата си почти всеки букмейкър – 1xbet има и своите оригинални бонуси. Несъмнено към такива може да се отнася бонусът “Lucky Friday”, който дава шанс за увеличение на всеки депозит при условие, че той ще бъде осъществен — според названието — в петък! Достоен за отбелязване е и бонусът с название “Serie A”, който — как може да се предполага по названието му — създава възможност за получаване на допълнителни бенефити за залагания по срещи от най-високия клас на състезания в Италия.

1xbet предлага на клиентите си редица достъпни само в платформа 1xbet т.нар. бонуси “TOTO”. Бонусите “TOTO” в 1xbet се отнасят до най-различните спортни събития по много дисциплини. Всичките бонуси “TOTO” се състоят в сполучливо залагане по посочения от 1xbet състав на срещи, благодарение на което клиентите могат да получат допълнителна парична премия, определена от букмейкърската фирма 1xbet! Read more here