Geoff bankok ellen BHA Spekulatív licit esetén megy a bíróságra

Megjelent bolond bukméker Geoff Banks akciója, ami elveszett a júliusban megrendezett spekulatív ajánlatot magában foglaló betolakodó ügyfelek által elszenvedett pénzért.Az eredmény a tárgyaláson egy időpontot, ami várhatóan március elején bejelentett, volna széles körű következményei versenyzésre uralkodó test, a British Horseracing Authority.Speculative Bid nyilvánították mind a futó és nem futó Ascot bohózat Bővebben

a BHA került fegyelmi ellen egy névtelen tagja annak a Raceday csapat után belső vizsgálatot, de nem volt hajlandó nyújtani kompenzáció bukmékerek, akik elvesztették a pénzt, mert egy sor ütköző bejelentések után Gigaset International Handicap, amelyben a spekulatív Bid, a kedvenc, megjelent lovas nélküli a standokon után kezd a feje fölött a szomszédos istálló és unshipping a zsoké.

Banks, aki tett rendszeres megjelenés a Channel 4 Racing, beperelte a BHA az összeg £ 250 de társait rétegeket úgy gondolják, hogy elvesztette a régióban £ 50,000 összesen.A bukméker vette ügyet Oxford megyei bíróság decemberben, és azt mondták, hogy hétfőn a BHA nem nyert érvelését, hogy a bankok állítás kidobják, Judge Harris hivatkozva a bonyolult a helyzet, és hogy a bankok már hagyjuk végbemenni ő claim.Prominent bukméker Geoff Banks perelni BHA felett Spekulatív Bid kudarc Bővebben

a BHA kerülhet az ítéletet a másodfokú bíróság.Azonban, hogy úgy tűnik valószínűtlennek, hogy a kérelmet elutasította azon az alapon, a komplexitás.

A bírósági tárgyalás körül forog az események Ascot nagy nyári King George napon hagyományosan élénk puntol délután, de az egyik, amely gátat szab soha nem látott jelenetek a káosz a fogadási gyűrűt a pályán és a fogadóirodák az egész országban.

a kérdéses futamot nyerte 7-1 esélyt Heaven Guest, a lovas nélküli Spekulatív licit befejezése természetesen jól mögött a fő szerve futók.A „bemért” bejelentést tett Ascot annak igazolására, hogy a verseny már megkötött fogadás szempontjából, és a fogadóirodák kezdett fizeti ki a result.Geoff bankoknak meg kell várni fölött uralkodó spekulatív Bid azzal BHA Tovább

nem sokkal ezután azonban volt egy másik bejelentést, hogy a rendezők a vizsgálatot hívták, és néhány perc múlva Spekulatív Bid nyilvánították nem indul. Ennek eredménye, hogy a későbbi bejelentés, akik már támogatták a kedvenc visszakapja a pénzét, de fogadások a győztes volt érvényben levonása 20p a font.

Az Ascot és szerte az országban, azonban fogadóirodák már elkezdte kifizetni a Heaven Guest levonása nélkül.Néhány off-tanfolyam bukmékerek is bejelentette, hogy lemond az eljárási szabályzat 4. levonást a győztes, miközben visszatérítés fogadás Spekulatív Bid.

Több mint egy óra a verseny után, egy újabb nyilatkozatot a Ascot rendezők szobában megállapította hogy a spekulatív Bid kell tekinteni futó a fogadás szempontjából. Ez ellentétesnek tűnik egy korábbi nyilatkozata Jamie Stier, a British Horseracing bet365 mobil bónusz Authority igazgatója Raceday műveletek és a szabályozás, hogy „a ló már nem vett részt a versenyen.”

Banks, aki fogadásokat Ascot Azon a napon, ezt követően beperelte a BHA a veszteséget ő révén keletkezett, hogy visszatéríti a spekulatív Bid támogatókat miközben még ki kell fizetnie nyerő fogadók levonása nélkül.Azt mondta, a motiváció nem az ő elvesztése a 250 £, amit le, mint triviális, de undorát a BHA mulasztásokat és teljesítményének Stier.

„Megállapítást nyert, hogy volt egy elmulasztása elvégzi a meghatározott protokoll „, a BHA megállapította, amikor nyilvánosságra hozta jelentését augusztusában a következtetésre annak kivizsgálását körüli futás a Gigaset Nemzetközi hendikep.

az indítómotor találtak legyen a jelentés vétkes megnyitása a standokon, míg Jamie Spencer, spekulatív Bid a zsoké, hívta őt, hogy ne erre, de nem olyan mértékben, hogy a fegyelmi intézkedésre volt szükség. Azonban a starter kérdéses volt csak részmunkaidőben, figyelik a magasabb rangú starter.A BHA bejelentette, hogy most biztosíthatja, hogy “a vezető tisztségviselő minden versenyen minden nap induljon az 1. vagy az 1.


fokozatú versenyen.” A BHA azt is kijelentette, hogy megvizsgálja, Az a szabály, amely szerint a megbízók végül úgy döntöttek, hogy a Spekulatív Ajánlat nem volt futó, és azt sugallja, hogy “még a közvetlen körülmények között is nehézkes lehet”.

Bet365 kifizetés hogyan