NHL igazságosabb és játékosok jobban, mondja Handzuš

Bratislava. Szlovák legjobban fizetett hokis az NHL-ben a következő szezonban lesz Marián Hossa. Chicago támadó kap 7,9 millió amerikai dollár. unibet bónusz

Inkább a szlovákok egy évre megszerezte csak Zdeno Chára – három évvel ezelőtt, 8,500,000 és 8,000,000 Lansky szezonban. Az új évben NHL (kezdve október 8.) Boston kapitány keresi 7.000.000 dollár.

A legjobban fizetett játékos liga Shea Weber lesz kétszer annyi. Nashville védő halad legkövérebb időszakra vonatkozó 14 éves szerződés érvényes 2026-ig, és jelenleg úgy 14 millió sezónu.So csekket a bank

A fizetési kapta csak a szezon során az NHL, hogy körülbelül októbertől április közepéigMagasság szerződés rendező ezt időt és pénzt kapok jégkorong játékosok kéthetente.

„Soha nem történt velem, hogy a fizetési késni. Én még nem is hallottam erről az ügyről „, mondta Michal Handzuš, aki játszott az NHL-ben tizenhat évszakok.

Ez szokott lenni szokott a játékosok kapnak fizetést a csekk formájában. „Minden nap pontosan kellett a helyére az utastérben talált az ellenőrzés egy borítékot. Ezzel a játékos, majd elment a bank „mondja Branko Radivojevič, aki játszott az NHL-ben a Phoenix, Philadelphia és a Minnesota.

” A játékos választhat, hogy megkapja a pénzt a számlára, vagy csekken.Ma ezek már elhagyja a legtöbb játékos küldött a számla „, mondja Handzuš.

Játssz le a Stanley-kupa már játszott ingyenesen. „Néhány klub prémium, például folytatására a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Te is egy előfizető éves előfizetés 29 € rendelés Akár € 17,80, míg a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € 1,80 Sorrend mentése € szemben a havi előfizetési havi előfizetési € 0,98 € 0,98 könyvárakra érvényes új előfizetők az első hónapban. Ďalšie hónap irányuló ára € 3.90.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja olvasás éves előfizetés 29 € rendelés akár € 17,80, unibet sportfogadás online míg a havi előfizetési havi p redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , hétvégi fórum és korlátlan számú vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone

unibet fogadási bónuszt