Sparta edzője tüzet

Sparta új edzője nevezték sportigazgatója Tomas tüzet. A jelenlegi edző David Holoubek még mindig hiányzik a szükséges engedélyt, majd visszatér a szerepét asszisztens. Azonban továbbra is nagy ügyességet előkészítés bajnokságban és az egész területet kell biztosítani még a mérkőzések.

“Úgy döntöttünk, hogy azt, hogy a jelenlegi termelési csapat egy esélyt, hogy folytassa a munkát. De tudjuk, hogy David Holoubek nem rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Ezért úgy döntöttünk, tovább erősíti a csapatot, és Tomas Tűz a funkciója a sportigazgató vesz és mint edző,” mondta vezérigazgatója Sparta Adam Kotalík.

“Ez megfelel a kritériumoknak. Ez a közvetlen felettese a kocsik és az ő pozícióját is teljesen természetes. És azt is, hogy sportfogadás rendelkeznek a szükséges engedéllyel. Rajta lesz, hogy mennyi helyet David galambok előkészítésében és egyezés. Gondolom, de ez jelentős körét”, mondta Kotalík .

Tűz negyvenegy éves jött Sparta nyarán 2015 vezetője a rész a keresés az új játékosoknak az októberi hatállyal január 2016 kinevezett sportigazgatója. Ezt megelőzően dolgozott sportigazgató a Bohemians Prága 1905 során pályafutását játszott Jablonec, Teplice és Spárta, amellyel 1995-ben megnyerte a bajnokságot. A legnagyobb verseny játszott 61 mérkőzést.

Harminchat Holoubek ősszel cserélni felfüggesztett Zdenek Ščasného, amely korábban tett egy asszisztens. Sparta az ő vezetése alatt átengedte a központi csoportjának az Európa Liga után öt játékot, négy győzelem. A liga Holoubek nyolc mérkőzést elvesztette csak van a spártaiak a harmadik helyre egy négypontos veszteség a fejét Plzen. Az ősz végére már csak lejárta után a mentesség engedélyt a helyére került hivatalosan asszisztens Zdenek Svoboda.

“Ez a megoldás megfelel a követelményeknek, és még sorolhatnánk. De megoldást választott, hogy jön hozzánk logikus”, mondta Kotalík, hogy a szabályozás nem ellentétes a bajnokságban, ha Holoubek továbbra is kezelni a csapat a padon a mérkőzés alatt.

“Mi oldotta meg a licenc menedzser, és a rendező a bajnokságban. Kezelése egy csapat a padon, bárki. A vezetőedző, segédedző és goaltending. Ez nem probléma,” tette hozzá Kotalík.

Megvalósítási Team Sparta mellett a tűz terjedését, hogy a legfiatalabb jelenlegi edzője Sparta kadétok Petr Havlicek, aki korábban dolgozott Holoubek. A csapat továbbra is Zdenek Svoboda és Stanislav Hejkal.

more: http://bonusz-online.com/unibet