US Sassuolo – Udinese Calcio 1:0

Най-тесните победата дължи на Сасуоло. Това е в репетиция за Европейската лига смаже опасно Удинезе 1: 0, когато всичко решено в 34.minutě Defrel. Neroverdi оскъдните победата е напълно заслужена, известие Удинезе, че на Citta дел Tricolore твърде не е създал.

Удинезе има през последните седмици, привличането на някои интересни резултати, сред които преобладаваха в Сан Сиро срещу Милан и иска да вкара гол и в Citta дел Tricolore. Домашни любимци са били малко по-добрият отбор в отварящата се част на акта, но не Головко измислил.

34.minutě в първата и последната промяна на резултата. Lirola изпратено до една малка талия и вар точна Defrel подхлъзване откри резултата! Neroverdi имаше други възможности, но Karnezis е в състояние да се противопоставят.

Сасуоло ясно по-добре през втората половина отпусна леко, но не големи превъзходство ребра, които не означават. Обратно, Удинезе никога няма да стигнем до финала. В заключение, въпреки че опонентите закован, но с изключение на корнер към нещо по-сериозно се е случило. Сасуоло и спечели над Удинезе 1: 0 победи и мелодия в следващия си мач от Европейската лига срещу белгийския Генк.