Vysočina Jihlava – Dukla Praha

Unibet front pageDen ellevte runden av tsjekkiske øverste ligaen starter duell høylandet Dukla. Hjem venter fortsatt på første seier som et resultat av å vente å miste nesestupové posisjon fem poeng, i tillegg fjortende Liberec fortsatt har et spill til overs.

Highlands er i en vanskelig posisjon, overskudd og det svikter i en posisjon til å garantere unnsetning begynne å virkelig Unibet flytte bort. Selvfølgelig er sesongen ikke over ennå, men Jihlava må begynne å samle poeng, ellers vil det være i store problemer. Hjem siste tapt på jord av Sparta Praha 0: 3, som er litt forventet, men mye mer lei hjemme tap for Bohemians, vil du ønsker å matche med en annen klubb i Praha ugjort.

“Dukla er et veldig godt sammensatt, dynamisk og Unibet mobile team. Han har valgt for egnet kvalitet og rask kombinasjon. I det siste hennes lekerom og resultat trives, drevet av det faktum at det har klart å stabilisere grunnleggende elleve. Osu team består av keeper Rådet ekstrem BEK Kušnír, Štětina midtstopper, sentral midtbanespiller og spiss Néstor Hanousek, “analysert rival assistenttrener Michal Hipp.

Dukla absolutt ikke reise til det skotske høylandet i form av Gud vet hva. To kamper på rad ikke bare unnlatt å vinne, men nevstřelila også sjansen. Som Unibet mot Mlada Boleslav (0: 1), og mot Liberec kom i skyting tomgang.

Til tross for Dukla Jihlava i kampen med favoritten, selv om det er spillerne fullstendig uakseptabelt. “De begynte å spille en annen fobal mer de trives, bare virker for meg at neproměňujou sjansen. De har mange sjanser, men ikke score mål,” kommenterte Andrew Vrzal spill motstander. “Jeg tror at i dette spillet har vi å gi Unibet maksimal, fordi i dag er det en lett motstander,” lagt lagkamerat Lukas Stetina.

Dukla forrige sesong, overraskende seiret over Jihlava. Etter uavgjort 2: 2 i Jihlava selv mistet til Julisce 0: 1, når enkelt tref anskaffet patriot keeper Luke Hroššo. Coach Bilek vil fortsette å møte den skadde duoen Christopher, Šulek. Komplett vil ikke Dukla, som må Unibet klare seg uten Kores, Podanýho og Simunek. Fit er allerede Vrzal, men om styret fra åpningen minutt er ikke sikkert.

read more: www.uni-no.com